Κίνηση βόμβα της Ε.ΛΑ.ΣΥΝ.! Εντάχθηκε στο ευρωπαϊκό κόμμα ΑΡF μαζί με Φιόρε, Γκρίφιν, ΖΑΝ ΜΑΡΙ ΛΕΠΕΝ

0
0
0
s2smodern

H Ε.ΛΑ.ΣΥΝ και ο πρόεδρος της, ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την προσχώρησή και την ένταξή τους στο εθνικιστικό ευρωπαϊκό κόμμα APF (Alliance for Peace and Freedom) στο οποίο συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, ο Jean-Marie Lepen, o Nick Griffin και ο Roberto Fiore καθώς και πλειάδα εθνικιστικών κομμάτων από την Μεγάλη Βρετανία, το Βέλγιο, την Τσεχία, την Γαλλία, την Γερμανία, την Ιταλία, την Ρουμανία, την Σλοβακία και την Ισπανία .

Ο Roberto Fiore, τέως Ευρωβουλευτής και επικεφαλής του APF και της Forza Nuova στην Ιταλία, απέστειλε το παρακάτω δελτίο Τύπου προκειμένου να καλωσορίσει την Ε.ΛΑ.ΣΥΝ στην οικογένεια του APF: Η Ε.ΛΑ.ΣΥΝ συμμετέχει στο APF Δήλωση του προέδρου, Roberto Fiore Ο πρόεδρος του APF, Roberto Fiore, ανακοινώνει ότι το πολιτικό κόμμα Ε.ΛΑ.ΣΥΝ συμμετέχει πλέον στο APF.

Ο Ευρωβουλευτής Λαγός θα εκπροσωπεί το APF στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και θα συμμετάσχει στο διοικητικό συμβούλιο του APF που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο στις Βρυξέλλες. “Οι πρόσφατες εντάσεις στην Ανατολική Ευρώπη έχουν τονίσει εκ νέου την σημασία της ύπαρξης της Ελλάδας ως φρουρό της Ευρώπης”, επεσήμανε ο Fiore.

Οι κ.κ. Fiore και Λαγός έχουν εκφράσει την επιθυμία να συνεργαστούν και να προβούν σε κοινές πολιτικές δράσεις.

Ευρωβουλή, Εθνικιστές, Λαγός, ΕΛΑΣΥΝ