ΜΕΓΑΛΗ AΠΟΚΑΛΥΨΗ της "ΕΩ": ΤΟΥΡΚΙΚΑ φρεάτια αγοράζει η Ελλάδα για τα νέα έργα αποχέτευσης στο Λεκανοπέδιο! - ΣΟΚ με τις φωτό δίπλα στο πατρικό του Τσίπρα στον ΔΙΟΝΥΣΟ!

0
0
0
s2smodern

του Κ. Αϊβαλιώτη,

τ. Βουλευτή Β΄ Αθηνών

Η "Ε.Ω." κάνει σήμερα μια μεγάλη αποκάλυψη: Στα εκτεταμένα νέα έργα αποχέτευσης αξίας εκατομμυρίων ευρώ που εκτελούνται στο Λεκανοπέδιο εντόπισα ότι τοποθετούνται αμέτρητα ΤΟΥΡΚΙΚΑ φρεάτια, την ίδια ώρα που σβήνει η Ελληνική βιομηχανία! Δημοσιεύω σήμερα φωτογραφίες που τράβηξα από τα καινούργια φρεάτια που τοποθετήθηκαν λίγα μέτρα από το πατρικό σπίτι του Τσίπρα, στα νέα έργα αποχέτευσης που γίνονται στον Διόνυσο.

Το πατρικό του κ. Τσίπρα είναι στην περιοχή της Λεωφόρου Καϊρη, στον Διόνυσο. Φωτογράφισα τα τούρκικα φρεάτια στα έργα που εκτελούνται εκεί. Όλα τα φρεάτια που έχουν τοποθετηθεί στην εν λόγω περιοχή είναι ΤΟΥΡΚΙΚΑ και προέρχονται από την βιομηχανία PAYZA DOKUM με έδρα την Καισάρεια. Ενώ η Ελλάδα έχει θανάσιμο αντίπαλο την Τουρκία και ενώ υπάρχουν εξαιρετικής ποιότητας Ελληνικά φρεάτια (δείτε τα χιλιάδες που είναι τοποθετημένα στους Ελληνικούς δρόμους εδώ και δεκαετίες), εντούτοις εν έτει 2020 η Ελλάδα αγοράζει τουρκικά φρεάτια και δίνει άφθονο χρήμα στον Ερντογάν που μας απειλεί. Δεν τόλμησε άλλη Ελληνική εφημερίδα να αποκαλύψει αυτό που κάνω σήμερα στην "ΕΩ" ενώ πρόσθετες απορίες δημιουργεί το ότι γίνονται έργα αποχέτευσης σε μια περιοχή που είναι ουσιαστικά... εξοχή, όταν άλλες δομημένες περιοχές της Αθήνας δεν έχουν τέτοια έργα. Δείτε τις φωτογραφίες από τον Διόνυσο:

Αυτή είναι η διεύθυνση της τουρκικής βιομηχανίας στην Καισάρεια, όπως εμφανίζεται στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ: PAYZA DOKUM Address: 21. Sk. No:37, 38070 Kayseri Osb/Melikgazi/Kayseri, Turkey Hours: Open 24 hours Phone: +90 352 321 15 96

Οι εγκαταστάσεις της στην Καισάρεια ανακαινίστηκαν και επεκτάθηκαν πρόσφατα, ας είναι καλά η Ελλάδα που αγοράζει τα προϊόντα της ενώ οι Έλληνες μένουν άνεργοι και η επεκτατική Τουρκία πλουτίζει με το ελληνικό χρήμα. Καμαρώστε το νέο τουρκικό εργοστάσιο, καμαρώστε και την Ελλάδα που δεν αγοράζει Ελληνικά φρεάτια αλλά στηρίζει την τουρκική οικονομία...

Τουρκία, Αττική, Φρεάτια