Ο Πατριώτης MMA Fighter από την Κύπρο

andreas-trikomitis-16.png
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Ο Κύπριος Αντρέας Τρικωμίτης σε ηλικία 4 ετών άρχισε να ασχολείται με το Judo και την ενόργανη γυμναστική παράλληλα. Ανακηρύχθηκε πρωταθλητής Κύπρου στο Judo επι σειρά ετών και εκπροσώπησε την Κύπρο στο εξωτερικό σε παγκόσμιο και πανευρωπαϊκό επίπεδο με επιτυχία και επιπλέον συμμετείχε στην Ολυμπιάδα Νέων. Παράλληλα ανακηρύχθηκε πρωταθλητής Κύπρου στην ενόργανη το 2001-2002.

Άρχισε να ασχολείται με τις Μειχτές πολεμικές τέχνες ΜΜΑ το 2012 και από τότε αγωνίζεται στα μεγαλύτερα και καλύτερα show της Αγγλίας δημιουργώντας ένα πολύ μεγάλο όνομα. Αυτή τη στιγμή είναι ένας από τους θεαματικότερους fighters στο χώρο του ΜΜΑ και σε αρκετούς αγώνες ανακηρύχθηκε αθλητής της βραδιάς με τον καλύτερο αγώνα. Τον Νοέμβριο του 2015 κέρδισε το Title Elimination Fight και το βραβείο του καλύτερου αγώνα της βραδιάς για ακόμη μία φορά ενάντια σε ένα από τους κορυφαίους Άγγλους του αθλήματος.

Πρόκειται για έναν φοβερό επαγγελματία αθλητή στο χώρο των μικτών πολεμικών τεχνών και ένα φλογερό πατριώτη Έλληνα, τον οποίο θαυμάζουμε συνεχώς στις εισόδους του στους αγώνες, με την ελληνική σημαία που στην μέση έχει την Κύπρο.

Ετικέτες: Κύπρος Αγώνες Αθλητής MMA