Μήνυμα του Εθνικού Μετώπου στους ευρωπαϊκούς πολιτικούς σχηματισμούς

0
0
0
s2smodern

Όπως γράψαμε και στην Ελεύθερη Ώρα το Σάββατο, το Εθνικό Μέτωπο ανέλαβε μια εξαιρετική πρωτοβουλία να ενημερώσει τα πατριωτικά κόμματα και κινήματα της Ευρώπης για την τουρκική επιθετικότητα. Πλέον, η κίνηση ανακοινώθηκε και επίσημα. Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου: 

 

"Το Εθνικό Μέτωπο μέσω επιστολής που απηύθυνε ο Γενικός Γραμματέας του κινήματος Εμμανουήλ Κώνστας προς τα κόμματα που συμμερίζονται τις απόψεις μας για την Τουρκική απειλή, την παράνομη μετανάστευση και την αμφισβήτηση των εθνικών δικαίων, ενημέρωσε για τις εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες υπό τις οποίες βρισκόμαστε αλλά και για την αποφασιστικότητα μας να υπερασπιστούμε κυριαρχία και ταυτότητα. Όπως πριν από μήνες έτσι και σήμερα ξεκινάμε μια εκστρατεία ενημέρωσης και αφύπνισης με σκοπό την καλύτερη και μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση εναντίον της Τουρκίας και του κινδύνου αντικατάστασης πληθυσμού. Παραθέτοντας στοιχεία που τεκμηριώνουν την δεδομένη απειλή καθώς και την αδιάφορη και πολλές φορές εγκληματική στάση των κυβερνήσεων, καλούμε τους συνειδητοποιημένους Ευρωπαίους να συμβάλλουν στο δίκαιο και ιστορικώς αναγκαίο αγώνα μας.

Η συμμετοχή τους στη συνέχεια των κοινωνιών της πατρίδας τους αλλά και η επιρροή στα κέντρα αποφάσεων θεωρούμε ότι είναι σημαντική. Υπενθυμίζουμε ότι κατά την πρόσφατη κρίση στον Έβρο είχαμε την άφιξη πολλών συναγωνιστών από Γαλλία, Βέλγιο, Ιταλία και Αυστρία. Σύντομα θα φιλοξενήσουμε τις θέσεις τους στα μέσα ενημέρωσης". 

Τουρκία, Προκλήσεις, Ενημέρωση, Εθνικό Μέτωπο, Ευρώπη