ΣΕΙΣΜΟ στο ελληνικό πολιτικό σύστημα προβλέπει το «Μάτι» που… (προ)βλέπει τα πάντα!!!

Vouli.jpg
0
0
0
s2smodern

Ξέρουμε ΠΑΝΤΑ τι λέμε, αγαπητοί μας αναγνώστες…

Πόσες και πόσες φορές δεν γράψαμε, μέσα απ’ αυτές εδώ τις σελίδες, για τους σχεδιασμούς των μεγάλων δυνάμεων, για το τι μέλλει γενέσθαι στην πατρίδα μας, και όχι μόνο… Έτσι και τώρα, ΠΡΩΤΟΙ και ΜΟΝΟΙ από ολόκληρο τον ελληνικό Τύπο (που, πλην ολίγων εξαιρέσεων, είναι τελείως προβλέψιμος, άγευστος και άνευρος), αποκαλύπτουμε εδώ έναν πρωτοφανή σχεδιασμό, βγάζοντας στη δημοσιότητα φοβερά και τρομερά στοιχεία για το πώς σχεδιάζεται τούτες εδώ τις ώρες το μελλοντικό πολιτικό τοπίο στη χώρα μας! Και εξηγούμεθα. Αποκαλύπτουμε εδώ πως, ειδικά για τα τεκταινόμενα στη χώρα μας, υπάρχει ένα «ειδικό κλιμάκιο» μεγάλης πλανητικής υπηρεσίας πληροφοριών, αποτελούμενο από θεωρητικούς εγκεφάλους ιδιαίτερα υψηλού δείκτη ευφυΐας (IQ). Το εν λόγω κλιμάκιο καλείται ενδεικτικά, και όχι τυχαία, ως «Το Μάτι», επειδή ακριβώς είναι δικτυωμένο ΠΑΝΤΟΥ και μαθαίνει πρώτο απ’ όλα ό,τι πρόκειται να συμβεί το επόμενο χρονικό διάστημα στο πολιτικό σύστημα της πατρίδας μας. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο ΟΥΔΕΠΟΤΕ έχει πέσει έξω στις εκτιμήσεις του… Σύμφωνα λοιπόν με τις σημερινές προβλέψεις που έκανε το «Μάτι», υπό την παρούσα πολιτική συγκυρία στην Ελλάδα, έρχεται πραγματικός ΣΕΙΣΜΟΣ για το ελληνικό πολιτικό σύστημα! Καταφτάνει μία φοβερή πολιτική ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ, η οποία θα αλλάξει ΤΑ ΠΑΝΤΑ στην ελληνική πολιτική σκηνή!

«Όλα θα είναι εντελώς καινούρια το 2021 στην Ελλάδα», είπε με… νόημα και χαμογελώντας αινιγματικά ένας «υπερ-εγκέφαλος» που συνδέεται με το «Μάτι»… Ας δούμε λοιπόν, εν συντομία (κι αυτά για σήμερα…), τις γενικές προβλέψεις του ως άνω μυστικού κλιμακίου της ξένης υπερδύναμης:

α) Νέα Κεντροαριστερά! Η παρούσα ελληνική Κεντροαριστερά (με την προσπάθεια αναγέννησης του ΠΑΣΟΚ, μέσω του Κινήματος Αλλαγής ή αλλιώς Δημοκρατικής Συμπαράταξης) δεν «τραβάει» με τίποτα. Έτσι, θα σχηματιστεί μια άλλη, «νέα» Κεντροαριστερά, η οποία θα απορροφήσει και τον ΣΥΡΙΖΑ και θα αποτελείται από τα νεώτερα κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, του «Ποταμιού» κτλ., δηλ. από τη γενιά των σαραντάρηδων. Από αυτή τη γενιά θα προκύψει ο νέος ηγέτης της Κεντροαριστεράς, κάτι σαν «νέος Τσίπρας»…

β) Αλλαγή ηγεσίας στη Νέα Δημοκρατία! Οι ξένοι δεν εμπιστεύονται τον σημερινό αρχηγό της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη. Επίσης, θεωρείται ιδιαίτερα αντιδημοφιλής, χωρίς ερείσματα στον ελληνικό λαό. Προεξοφλείται η κυβερνητική του αποτυχία, που ενδεχομένως να αποσταθεροποιήσει την Ελλάδα και, κατ’ επέκταση, την περιοχή! Έτσι, και επειδή η ΝΔ θα είναι το βασικό σχήμα της Κεντροδεξιάς και στη Νέα Εποχή που αναδύεται, θα γίνει αλλαγή ηγεσίας στον χώρο αυτό: στη θέση του σημερινού προέδρου της ΝΔ θα αναδειχθεί νέο πρόσωπο! Μερικά ονόματα ξεχωρίζουν, ανάμεσα στα οποία εκείνα του Άδωνι Γεωργιάδη και του Μάκη Βορίδη· αμφότεροι είναι εκφραστές της λαϊκής Δεξιάς, ενώ εκφράστηκαν υπέρ της συμμαχίας Ελλάδας-Ισραήλ (με φαιδρό τρόπο ο πρώτος, με πολύ σοβαρό ο δεύτερος). Πιθανότατα η αλλαγή ηγεσίας στη ΝΔ θα επέλθει από οικονομικό σκάνδαλο Μητσοτάκη ή λόγω εκλογικής του αποτυχίας…

γ) Η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου! Το διεθνές κατεστημένο δεν ελέγχει τη Χρυσή Αυγή. Για τον λόγο αυτό, την θέλει εκτός νόμου. Κάτι που δύναται να το επιτύχει μέσα από νέα εναντίον της προβοκάτσια, ανάλογη εκείνης του 2013 (θάνατος Παύλου Φύσσα), αλλά πολλαπλάσια σε σοβαρότητα! Γεγονός που θα επιτρέψει στο «συνταγματικό τόξο» να επιτύχει εκείνο που τόσο επιδιώκει, δηλ. τον χαρακτηρισμό του ελληνικού εθνικιστικού κινήματος ως «εγκληματική οργάνωση» θέτοντάς το υπό απαγόρευση και στερώντας τα εκλογικά δικαιώματα (εκλέγειν και εκλέγεσθαι) από τον στενό πυρήνα των 300-400 πανελλαδικά πιστών στελεχών της. Μια νέα, και κατά πολύ σοβαρότερη δίωξη της Χρυσής Αυγής ανοίγει τον δρόμο που επιδιώκει το σύστημα για «προσαρμογή» της Ελλάδας σε συνθήκες πολυπολιτισμικής κοινωνίας και ένταξής της στο τόξο ενός «μεγάλου Ισραήλ».

δ) Ανάδειξη σύγχρονης Αριστεράς, εκτός ΚΚΕ! Με την κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ και την απορρόφησή του από μια νέα Κεντροαριστερά, θα επιδιωχθεί να δημιουργηθεί μία καινούρια έκφραση της «καθαρόαιμης» Αριστεράς, παράλληλα με το ΚΚΕ που θεωρείται πια «απαρχαιωμένο». Επειδή σήμερα ο εν λόγω χώρος είναι πολυδιασπασμένος, θα γίνει ένωσή του υπό μια ηγετική μορφή, νεαρής ηλικίας (με πιθανότερη τη Ζωή Κωνσταντοπούλου). Αυτό το αριστερό -ή ακροαριστερό- κίνημα θα επιδιώξει να προσελκύσει τους ελληνοποιηθέντες μετανάστες («Έλληνες νέας γενιάς»), οι οποίοι και θα είναι η κύρια δύναμή του. Μέσα από την εν λόγω κίνηση θα ξεπηδήσει ο λόγος του «νέου πατριωτισμού», ο οποίος δεν θα εδράζεται στο φυλετικό στοιχείο, αλλά στα λεγόμενα «κοινά ήθη».

ε) Μεγάλη πατριωτική παράταξη! Θα επιδιωχθεί η ενότητα των πολιτικών δυνάμεων που κινούνται στον χώρο της Δεξιάς (και της άκρας Δεξιάς), με έντονο το φιλοβασιλικό «χρώμα». Για τον σκοπό αυτό, θα επανέλθει ως «εγγυητής» της ένωσης ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Σχήματα που δεν βρήκαν έκφραση ή/και απήχηση τα προηγούμενα χρόνια θα ενσωματωθούν σ’ αυτή την Εθνική Ενότητα, με βασικό όχημα τον ΛΑΟΣ. Θεωρείται πολύ σημαντικό ότι η ομάδα της ευρωπαϊκής πατριωτικής Δεξιάς (οι λεγόμενοι «ευρωσκεπτικιστές») αποδέχεται στους κόλπους της το σχήμα αυτό. Το σχήμα αυτό αφενός θα αποτελεί συνιστώσα μελλοντικών κυβερνήσεων -με έντονο αντιλαθρομεταναστευτικό λόγο- και αφετέρου θα είναι «συγκοινωνούν δοχείο» με την διωκόμενη από το καθεστώς Χρυσή Αυγή.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

Αυτά είναι, φίλες και φίλοι μας, τα όσα (προ)βλέπει το «Μάτι» που… βλέπει τα πάντα! Φυσικά, εμείς μάθαμε και πολλά ακόμη, αλλά κρατάμε (προς το παρόν) «μυστικά και ντοκουμέντα»… Εν όψει των εξελίξεων λοιπόν, που αναμένονται δραματικές! Καλώς ήρθατε στη Νέα Εποχή!

Ετικέτες: κυβέρνηση Αριστερά Δεξιά Μάτι Πρόβλεψηe-genius.gr ...intelligent web software