«Να μην αγκαλιάζουμε τα παιδιά μας» προτείνει τώρα ο Σύψας

0
0
0
s2smodern

Τους ειδικούς πρέπει να τους κοιτάξει ειδικός...

Φαίνεται πλέον ξεκάθαρα ότι έχουν χάσει τον έλεγχο σε σχέση με τα μέτρα αντιμετώπισης του κορωνοϊού και προχωρούν σε ακραίες συμβουλές. Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο καθηγητής Νίκος Σύψας μας ζήτησε να μην αγκαλιάζουμε τα παιδιά μας, ούτε να τα φιλάμε για να τα προστατεύσουμε και να προστατευτούμε γιατί πρέπει να πάνε στο σχολείο.

Συνέστησε επίσης στον κόσμο να φορά περισσότερο χρόνο μάσκα και μέσα στο σπίτι. Μας λέει βέβαια ο καθηγητής ότι αυτά όλα είναι αναγκαία για να πάνε τα παιδιά στο σχολείο. Αφού όμως είναι τόσο σοβαρά τα πράγματα γιατί θα έπρεπε να ανοίξουν τα σχολεία πριν δούμε ύφεση της επιδημίας;

Σε ότι αφορά τις μάσκες είπε ότι αυτό είναι αναγκαίο γιατί δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις ώστε να τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις ανάμεσα στους μαθητές. Τα γνώριζαν όμως αυτά και δεν έκαναν τίποτα, η κυβέρνηση όχι οι γιατροί. Υπάρχουν μάλιστα καταγγελίες για το ότι υπάρχουν κενοί χώροι οι οποίοι θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σαν αίθουσες διδασκαλίας. Επίσης θα μπορούσαν να γίνονται μαθήματα και πρωί και απόγευμα ώστε να μοιράζονται οι μαθητές.

Δεν υπήρξε καμία πρόβλεψη από την κυβέρνηση και τώρα μετατοπίζουν τις ευθύνες στους γονείς και τα παιδιά παρά το ότι γνωρίζουν ότι αυτό που ζητούν είναι από πολύ δύσκολο έως αδύνατον.

Ελεύθερος Κόσμος

Οδηγίες, Σύψας, Ειδικός