Αρχηγός των «Γκρίζων Λύκων» όλου του κόσμου ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν!

iiirtkd.jpg
0
0
0
s2smodern

Τελικά, εκδηλώθηκε ΚΑΙ ως αρχηγός των απανταχού «γκρίζων λύκων» (των περίφημων παντουρανιστών, που ομιλούν για «μείζον τουρκικό έθνος» που θα δεσπόζει πάνω στον κόσμο) ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν!

Προχθές Σάββατο, στη διάρκεια συγκέντρωσης στην πόλη Μερσίνη, σήκωσε ψηλά το δεξί του χέρι και σχημάτισε το γνωστό σύμβολο των «γκρίζων λύκων» -ένα κεφάλι λύκου-, κραυγάζοντας παράλληλα από το μικρόφωνο το σύνθημα των Τούρκων εθνικιστών: «Ένα έθνος, μία σημαία, ένα κράτος, μία πατρίδα»!!! Το πλήθος που τον άκουγε από κάτω ξέσπασε σε θερμά χειροκροτήματα, μέσα σε ένα μεγάλο πατριωτικό παραλήρημα! Όμως ο Ερντογάν δεν σταμάτησε εκεί. Μίλησε για μια ακόμη φορά τις τελευταίες μέρες για «πιθανή επιστράτευση» και δήλωσε πολύ χαρακτηριστικά ότι ο ίδιος είναι «ετοιμοπόλεμος»!

Όπως είπε ενδεικτικά στη συγκέντρωση της Μερσίνης: «Όταν γίνει η επιστράτευση, όταν σας καλέσουν στο καθήκον, τότε θα πάω μαζί σας πρώτος»!!! Και συνέχισε αναφερόμενος στις τουρκικές επιχειρήσεις στο Αφρίν της Συρίας, λέγοντας τα εξής: «Ο στόχος τώρα είναι το Αφρίν. Το κέντρο του είναι πλέον περικυκλωμένο… Έχουμε τη δυνατότητα να εισέλθουμε ανά πάσα στιγμή»! Τι σημαίνουν όλα τα παραπάνω, φίλες και φίλοι; Ότι η ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ πλησιάζει πια επικίνδυνα! «Αποκωδικοποιώντας» τα λόγια και την κίνηση που έκανε ο Ερντογάν με το χέρι του, καταλαβαίνουμε ότι μετά το Αφρίν… έρχεται η σειρά μας!!! Η σειρά του ελληνισμού Ελλάδας και Κύπρου, αφού ήδη τα τουρκικά στρατεύματα συγκεντρώθηκαν στην Ανατολική Θράκη και τα μικρασιατικά παράλια, ενώ ταυτόχρονα έχουν περικυκλώσει την Κύπρο… Πάμε για ΑΝΩΜΑΛΙΑ στην περιοχή μας, για μεγάλα γεγονότα, αλλά οι ΚΑΦΡΟΙ του (δήθεν) «συνταγματικού τόξου» των Αθηνών (από τον Παυλόπουλο και τον Τσίπρα, έως τον Κοτζιά και τον Μητσοτάκη) μιλούν για… «ευρωπαϊκό κεκτημένο», για «διεθνές δίκαιο» και τρίχες κατσαρές! Τα άτομα αυτά, οι αλήτες της Μεταπολίτευσης, εκτός από ανόητα, είναι και φοβερά επικίνδυνα… Η κίνηση που έκανε ο Ερντογάν, αγαπητοί μας Συνέλληνες, με το δεξί του χέρι έδειξε ότι πλέον εκδηλώθηκε ΚΑΙ ως ο επικεφαλής των απανταχού Τούρκων! Όχι μόνο των Τούρκων της Τουρκίας, αλλά ΚΑΙ των τουρκογενών λαών της Κεντρικής Ασίας κτλ., όπως είναι οι Αζέροι, οι Καζάκοι, οι Ουζμπέκοι, οι Κιργίζιοι, οι Τουρκμένοι, αλλά και οι Τάταροι της Ρωσικής Ομοσπονδίας, οι μουσουλμάνοι του κινεζικού Ξιν Γιανγκ κτλ.

Αυτό πάει να πει ότι σύντομα, ενδεχομένως, ο Τούρκος ηγέτης θα θελήσει να ηγηθεί ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του «τουρκικού κόσμου», εκπληρώνοντας το όραμα των παντουρκιστών ότι «ο 21ος αιώνας θα είναι ο αιώνας της Τουρκίας»!!! Πιθανότατα να ενώσει τους απανταχού Τούρκους της υφηλίου ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ, αλλά και εναντίον των «άπιστων εχθρών Δύσης κι Ανατολής»! Τα πράγματα σοβαρεύουν επικίνδυνα… Μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο, από την ελληνική Θράκη, ο Ερντογάν έκανε με το χέρι του έναν άλλο βαθύτατο συμβολισμό: χαιρέτησε τους μουσουλμάνους της Ροδόπης με την περίφημη «ραμπιά», θέλοντας να δείξει ότι Ο ΙΔΙΟΣ είναι ο θρυλικός «Μαχντί», ο αναμενόμενος τελευταίος ιμάμης του Ισλάμ!!!

Ο τελικός «διάδοχος» του προφήτη Μωάμεθ, ο οποίος θα εμφανιστεί λίγο πριν το τέλος του κόσμου και θα κυβερνήσει τον πλανήτη Γη σύμφωνα με το «Ιερό Κοράνι»…

Ετικέτες: Θράκη Τουρκία Ερντογάν Λύκοι Γκρίζοιe-genius.gr ...intelligent web software