Γιάννης Λαγός: Ξεσηκωμός ενάντια στην τυραννία του κορωνοϊού

0
0
0
s2smodern

Μέρα με τη μέρα όλο και περισσότεροι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αντιδρούν στην τυραννία, που προσπαθούν να εφαρμόσουν κάποιοι ανόητοι δούλοι που αποκαλούνται ‘ειδικοί’ ή ’πολιτικοί ηγέτες’. Από την πρώτη στιγμή, όλοι όσοι απαρτίζουμε την ελασύν είχαμε ταχθεί ανοιχτά και ξεκάθαρα κατά των αδιανόητων αυτών μέτρων. Ήμασταν αυτοί που είχαμε ξεκαθαρίσει , προς πείσμα όλων, (ακόμα και της Ιεραρχίας της Εκκλησίας) ότι θα γιορτάσουμε κανονικότατα την Ανάσταση του Κυρίου μας, σε εκκλησία με κόσμο και τις καμπάνες να χτυπούν χαρμόσυνα. 

Ήμασταν αυτοί που είχαμε βροντοφωνάξει ότι δεν θα δεχθούμε κανέναν υποχρεωτικό εμβολιασμό και καλούσαμε τον κόσμο να αντισταθεί. Ήμασταν αυτοί που είχαμε ενημερώσει ότι οι οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες θα ήταν δυσβάσταχτες για όλους μας και ότι προσπαθούν να δημιουργήσουν μια κοινωνία δούλων, που θα μάθει να ζει με πενιχρά επιδόματα. Ήμασταν αυτοί που ξεσκεπάζαμε τα τερατώδη ψέματά τους μέσα από άρθρα μας, ομιλίες, συνεντεύξεις μας. Τότε που όλοι σιωπούσαν. Αδιαφορώντας για το οποιοδήποτε πολιτικό κόστος, αλλά παραμένοντας ελεύθεροι και λέγοντας αλήθειες που ξένιζαν πολλούς. Και τώρα είμαστε αυτοί που ξεσκεπάσαμε το σκάνδαλο με τη φαρμακευτική εταιρεία, που παράγει το εμβόλιο και η οποία πέτυχε εξωφρενική συμφωνία με τις κυβερνήσεις, έτσι ώστε να μην ευθύνεται αστικά για τις σίγουρες παρενέργειες του εμβολίου πάνω στις ζωές των ανθρώπων. Όπως, επίσης, ξεσκεπάσαμε και το ότι εμβόλια για τον κορονοϊό έχουν σαν συστατικό τους εμβρυικά κύτταρα από παράνομες εκτρώσεις , από δολοφονίες, δηλαδή, αγέννητων παιδιών. Για τις οποίες δολοφονίες, φυσικά, όλο το παγκόσμιο σύστημα συμφωνεί με σκανδαλώδη τρόπο απέναντι στην όποια λογική. 

Με μεγάλη μας χαρά, λοιπόν, είδαμε ΚΑΙ τους Έλληνες να ξεσηκώνονται. Μεγάλες συγκεντρώσεις διοργανώθηκαν εχθές σε πολλές πόλεις της Ελλάδας με δεκάδες χιλιάδες υπερήφανων Ελλήνων να αντιδρούν και να φωνάζουν “Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας” , ’‘Κάτω τα χέρια από τη ζωή μας‘’ . Μεγάλες συγκεντρώσεις που τα ξεπουλημένα ΜΜΕ απέκρυψαν γιατί έρχονται σε αντίθεση με τα δικά τους συμφέροντα. Γι’ αυτό, άλλωστε, πήραν 40 εκατομμύρια ευρώ από τη δουλική κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας τρομοκρατώντας τον κοσμάκη. Δεκάδες χιλιάδες Ελλήνων, λοιπόν, αντιδράσαμε , ξεσηκωθήκαμε και αυτό είναι μόνο η αρχή. 

Επόμενη μεγάλη ημερομηνία αντίστασης: 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ. Εκείνη την ημέρα, με πολύ δυναμικό και ειρηνικό τρόπο θα αντισταθούμε στην τυραννία της μάσκας στα παιδιά μας. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ! Οι μαριονέτες της εξουσίας θα πάρουν το μάθημά τους. Η Ε.ΛΑ.ΣΥΝ. φυσικά, θα είναι εκεί και, όπως από την πρώτη στιγμή κάναμε γνωστό, θα στηρίξουμε τους γονείς με νομική κάλυψη, εάν και εφόσον παραστεί ανάγκη. 

ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ! Δείξτε τους ότι δεν φοβόμαστε , δεν υποκύπτουμε! Απέναντι σε αυτό το εχθρικό κράτος αγωνιζόμαστε και το γκρεμίζουμε! Για να τελειωνουμε, είναι δικαίωμα του καθενός να φοράει μάσκα εάν αυτό κρίνει. Είναι, όμως και δικό μας δικαίωμα να ΜΗΝ φοράμε μάσκα και δεν πρόκειται να τους κάνουμε τη χάρη και να υποκύψουμε στον φασισμό τους! 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ! Δεν υπακούμε σε παράνομα μέτρα! Πολεμάμε , κερδίζουμε για εμάς και τα παιδιά μας!

Γ. Λαγός,

Επικεφαλής Ε.ΛΑ.ΣΥΝ.

Ευρωβουλευτής

Ευρωβουλευτής, Παρέμβαση, Λαγός, Μάσκες