Τα νέα του πατριωτικού χώρου

0
0
0
s2smodern

Επειδή πολλά γίνονται και πολλά ακούγονται για τις εξελίξεις στα πατριωτικά και εθνκιστικά κόμματα, σε εβδομαδιαία βάση θα σας ενημερώνουμε από την στήλη «Τα νέα του πατριωτικού χώρου». Η στήλη θα κυκλοφορεί στην εφημερίδα κάθε Σάββατο. Πάρτε μια γεύση…

- Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει την αναδιοργάνωσή της μετά τις τελευταίες εξελίξεις με στόχο πάντα το επόμενο συνέδριο του κόμματος, το οποίο δεν θα αργήσει. Ο Μιχαλολιάκος ήδη έχει ξεκινήσει επαφές με μέλη και στελέχη σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και επισκέψεις σε επαρχιακές πόλεις. Τα γραφεία του Πειραιά είναι και πάλι σε πλήρη λειτουργία και το κόμμα κατέθεσε στεφάνι στο Βίτσι την περασμένη Κυριακή.

- Οι Έλληνες για την Πατρίδα κατέθεσαν στεφάνι στον Γράμμο. Ο Ηλίας Κασιδιάρης συνεχίζει να παρουσιάζει στελέχη μεμονωμένα, μιλάει με κόσμο και σύμφωνα με πληροφορίες έχει κανονίσει σειρά συναντήσεων με γνωστά στελέχη του πατριωτικού χώρου από την Βόρεια Ελλάδα, κατά την επίσκεψή του στην Θεσσαλονίκη τις επόμενες ημέρες.

- Μεγάλος ντόρος έγινε με τη φωτογραφία που παρουσίασε η Ε.Ω. για τη συνάντηση Ζαφειρόπουλου – Κασιδιάρη στο Σύνταγμα. Όσο γνωρίζουμε, πολύς κόσμος τηλεφώνησε στον Δημήτρη Ζαφειρόπουλο αλλά και πολλοί τον συνάντησαν και όλοι του είπαν ότι «έπρεπε να σπάσει ο πάγος».

- Γνωστός εκλεγμένος Περιφερειακός σύμβουλος στην Βόρεια Ελλάδα ετοιμάζει κίνηση – ματ. Πρόκειται για κάτι πολύ δυνατό. Σε λίγες ημέρες θα μπορούμε να γράψουμε περισσότερα.

- Τι συνέβη και άλλαξε γνώμη η Βουλευτής της Ελληνικής Λύσης κα. Αλεξοπούλου; Υπήρξε κάποιο τηλέφωνο από τον κ. Βελόπουλο; Και αν ναι, τι ακριβώς της είπε και της «άλλαξε» γνώμη;

- Κόμμα φαίνεται να ετοιμάζει και ο ευρωβουλευτής Κωνσταντίνου, ο οποίος πρόσφατα διεγράφη από την Χρυσή Αυγή, επειδή ψήφισε υπέρ της χρηματοδότησης της Τουρκίας από την Ε.Ε. Οι φήμες λένε ότι μιλάει και με πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Το αν θα το κάνει τελικά, θα φανεί….

Εξελίξεις, Πατριωτικός Χώρος, Στήλη