Η «κομμουνιστικοποίηση» προχωρά με γρήγορους ρυθμούς

syriza-sygkentrosi.jpg
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Γράφει ο Νίκος Χιδίρογλου

Η χώρα «κομμουνιστικοποιείται» με γρήγορους ρυθμούς. Αυτά που συμβαίνουν, δεν έχουν καμία σχέση με πατριωτική διαχείριση των θεμάτων της πατρίδας μας και της ελληνικής κοινωνίας. Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αδιαφορεί παραδειγματικά για τα εθνικά θέματα, αδιαφορεί για τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς που είναι αιχμάλωτοι στα χέρια των Τούρκων και δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει την προκλητικότητά τους σε όλα τα επίπεδα, όπως δεν είναι σε θέση και να αντιμετωπίσει την προκλητικότητα των Σκοπιανών και των Αλβανών. Η κατρακύλα, δεν έχει όρια και την ίδια ώρα το ΠΑΣΟΚ (δηλαδή ΔΗΣΥ, Ποτάμι και σία), κλείνει πονηρά το μάτι, προσδοκώντας να διατηρήσει «ζωντανή» την πιθανότητα της συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ισως να θεωρούν ότι ο Πάνος Καμμένος θα πραγματοποιήσει «ηρωική έξοδο» από την κυβέρνηση (υποτιμούν την «σχέση αγάπης» των ΑΝΕΛ με την εξουσία;), ίσως να θεωρούν ότι ο Τσίπρας την ώρα του «κινδύνου» θα «θυμηθεί» την «προοδευτική» συμπόρευση…

Ο ΤΑΞΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Ο προσδιορισμός στη χώρα μας των προστίμων για τροχαίες παραβάσεις βάσει εισοδηματικών κριτηρίων, εκ μέρους πάντα της εθνομηδενιστικής συγκυβέρνησης - παρωδία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία. Και φυσικά, αποτελεί ανηθικότητα και εξαχρείωση. Και φυσικά, το έναυσμα για ανελέητο κυνηγητό εναντίον της... «πλουτοκρατίας» (που στηρίζει την Κουμουνδούρου, οι αστοί θα την πληρώσουν). Και φυσικά, θα δημιουργήσει νέου τύπου εντάσεις. Μας κάνουν τον βίο αβίωτο, πραγματικά. Μην τρέφετε πλέον αυταπάτες: θα σας σταματούν, βάσει του τι οδηγείτε. Μιλάμε εδώ για θεσμοθέτηση του κοινωνικού μίσους και του κόμπλεξ! Μιλάμε για πολιτικές που επενδύουν στον πόνο που έχει επιφέρει σε πολλούς συμπολίτες μας η κρίση. Μιλάμε για απροκάλυπτο ταξικό πόλεμο, για συνειδητή απόπειρα εξόντωσης της αστικής τάξης, των Ελλήνων δηλαδή που ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κατατάξει στην κατηγορία των «κουλάκων». Μιλάμε εδώ για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, καθώς δια αντισυνταγματικών νομοθετημάτων επιχειρείται να διχαστεί ο λαός, αλλά και να δημιουργηθούν συνθήκες «αντιπαράθεσης» των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας με τους συμπολίτες τους (άλλο που δεν ήθελε η αριστερά…). Και αυτό διότι κάποιοι προσδοκούν μικροκομματικά οφέλη από τις συγκρούσεις που θα προκύψουν. Και μην νομίσετε, παρακαλούμε, ούτε λεπτό ότι θα πληγούν οι «πλούσιοι» από ανάλογες πολιτικές. Αυτοί έχουν κάνει τα κουμάντα τους… Αλλοι θα πληγούν. Εμείς όλοι, έχουμε δεν έχουμε και ανεξαρτήτως του τι οδηγούμε.

ΠΕΡΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ

Κάποια στιγμή μια κουβέντα πρέπει να την κάνουμε για το ΚΚΕ, η νεολαία του οποίου «ενοχλήθηκε» για τον χαρακτηρισμό του αριστεριστή Αλέξη Τσίπρα ως πρώην Κνίτη από τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, λες και ο πρωθυπουργός δεν είναι πρώην Κνίτης. Είναι λοιπόν. Και παραμένει βαθύτατα κομμουνιστής και απολογητής μάλιστα, για να μην ξεχνιόμαστε, των εγκλημάτων του αριστερού αρχιδολοφόνου Μάο Τσε Τουνγκ, ο οποίος ευθύνεται για 35.000.000 θανάτους! Πάμε παρακάτω: από τη μήτρα του Περισσού ξεπήδησαν όλοι αυτοί που σήμερα ρημάζουν την Ελλάδα. Από τη μήτρα του ΚΚΕ ξεπήδησαν αυτοί που την αιματοκύλησαν την περίοδο 1943 – 49, ξεκινώντας με την κόκκινη τρομοκρατία στην Πελοπόννησο και την δολοφονία από την ΟΠΛΑ του Κίτσου Μαλτέζου (παρουσία ενός «σπουδαίου» της μετέπειτα «ανανεωτικής αριστεράς») και σε δεύτερη φάση, με την αιματηρή επίθεση στο σταθμό της Χωροφυλακής στο Λιτόχωρο, τον Μάρτιο του 1946. Κι ας μην ξεχνούμε ότι στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, τα ναζιστικά και τα κομμουνιστικά κόμματα τίθενται παντού εκτός νόμου, καθώς απειλούν τις ελευθερίες και τη Δημοκρατία.

Εδώ, σφυρίζουν όλοι αδιάφορα, παρά τα μαζικά εγκλήματα εις βάρος των Ελλήνων από ναζιστές και κομμουνιστές.

Ετικέτες: Σύριζα Κομμουνισμός Ταξικό μίσος Ολοκληρωτισμός