Η Γιούσεφ, ο Κασιδιάρης και η παράνοια της πολιτικής ορθότητας

0
0
0
s2smodern

Εργαζόμενοι του κλάδου της διασκέδασης, πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή, το απόγευμα της Δευτέρας. Ιδιοκτήτες και εργαζόμενοι έδωσαν το παρόν στην προγραμματισμένη συνάντηση προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει όλα τα κέντρα νυχτερινής διασκέδασης, στις 12 το βράδυ.

Την επόμενη ημέρα γίναμε μάρτυρες της παράνοιας της πολιτικής ορθότητας. Για ακόμα μία φορά! Και φυσικά αναφερόμαστε στην φωτογραφία της ημέρας με τον Κασιδιάρη και την Γιούσεφ, την πιο γνωστή χορεύτρια της Ελλάδας και πλέον τραγουδίστρια.  Δεν ανακάλυψε, βέβαια, κανείς κάποιο εθνικό μυστικό, καθώς η φωτογραφία αυτή πρόερχεται από τα social media της Αναστασίας, μιας και η ίδια την ανήρτησε.

Ότι το δίκτυο της λεγόμενης «πολιτικής ορθότητας» έχει απλώσει παγκοσμίως τα πλοκάμια του επιχειρώντας να επιβάλει έναν συγκεκριμένο κώδικα συμπεριφοράς είναι γνωστό. Ότι και στην Ελλάδα συμβαίνει αυτό σε μεγάλο βαθμό, είναι επίσης γνωστό. Απαγορεύεται να χαιρετίσεις έναν "ακροδεξιό", απαγορεύεται να φωτογραφηθείς μαζί του, δεν είναι δυνατόν να νομιμοποιείς με την συμπεριφορά σου έναν "ρατσιστή", παρότι μπορεί να έχει ψηφιστεί από εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες. Και η τρέλα συνεχίζεται. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Γιούσεφ και ο Κασιδιάρης γελάνε. Γιατί, ούτε η επαγγελαμτική ανέλιξη της Αναστασίας θα κοπεί, ούτε φρένο στην πολιτική δραστηριοποίηση του Κασιδιάρη θα βάλουν μέσα από τέτοιες απρεπείς και ανούσιες επιθέσεις.

Υ.Γ. Με αφορμή την συγκεκριμένη φωτογραφία επίθεση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης δέχθηκε και η ηθοποιός Πέννυ Σταθάκη. Ακόμα μία φορά, ωστόσο, όπως δήλωσε η ίδια, δεν πτοείται και δεν το βάζει κάτω.

Αυτά τα λίγα, μέχρι την επόμενη φορά....

«Οι φασίστες του μέλλοντος θα λέγονται αντιφασίστες».

Ουίνστον Τσώρτσιλ

Κασιδιάρης, Φωτογραφία, Γιούσεφ