Κοπή Βασιλόπιτας από το Εθνικό Μέτωπο

20180310_202157.jpg
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Την παραδοσιακή βασιλόπιτα έκοψε το Εθνικό Μέτωπο και παράλληλα έστειλε ένα μήνυμα ανασυγκροτήσεως και νέων ενημερωτικών δραστηριοτήτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Ελεύθερης Ώρας το Εθνικό Μέτωπο μετά τις τελευταίες προσχωρήσεις και τις δύο ανοιχτές εκδηλώσεις που έχει πραγματοποιήσει, ετοιμάζει έναν νέο κύκλο δράσεων σε ολόκληρη την Ελλάδα για να ενημερωθεί ο κόσμος για τις θέσεις του κόμματος, στα εθνικά αλλά και στα κοινωνικά προβλήματα που ταλανίζουν την Πατρίδα μας. Επίσης, στο άμεσο μέλλον θα πραγματοποιηθούν και νέες ανοιχτές εκδηλώσεις.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του κόμματος:

''Η εκδήλωση της κεντρικής διοικήσεως του Εθνικού Μετώπου για την κοπή της πίτας, υπήρξε μια καλή ευκαιρία επικοινωνίας για πλήθος μελών, στελεχών και φίλων του κινήματος. Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό ο Γιώργος Δημητρούλιας δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας, παρέστησαν επίσης ο Χρήστος Ρήγας μέλος του Π.Γ και περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας, ο Μιχάλης Ρούσος δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου και μέλος του Ε.Σ. Στην προσφώνηση του ο Πεισίστρατος Ταρναράς μέλος του Π.Γ του κινήματος τόνισε την ανάγκη συσπείρωσης των υγιών εθνικών δυνάμεων και ανέφερε τις δυνατότητες για την ανασύνταξη του πατριωτικού μετώπου, τώρα που έχουν διαψευστεί όλες οι άλλες ελπίδες.

Ο Γενικός Γραμματέας Εμ, Κώνστας, αναφερόμενος κατά τον χαιρετισμό του, στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις τόνισε την δυσχερή θέση στην οποία έχει περιέλθει η πατρίδα από ευθύνες της εγχώριας πολιτικής τάξης,των διεθνών κύκλων. Περιέγραψε την περικύκλωση που έχει συντελεστεί καθώς και την προκλητική και πλήρη εγκατάλειψη των εθνικών δικαίων. Αναφέρθηκε, επίσης, στην διαρκή αύξηση των προσπαθειών του Εθνικού Μετώπου που αποτελεί μια συνεπή και σοβαρή πολιτική δύναμη ικανή να οδηγήσει στην ανατροπή του σαθρού και διεφθαρμένου συστήματος. Ζήτησε από τα στελέχη και τα μέλη τεταμένη επιφυλακή και κλιμάκωση των προσπαθειών για την επιτυχία των σκοπών μας''.

Ετικέτες: Εκδήλωση Πίτα Εθνικό Μέτωπο Ομιλίες Ανασυγκρότηση