Εκατοντάδες ποδηλάτες διαμαρτυρήθηκαν στον Έβρο

podilatodromia_evros_01.jpg
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Εκατοντάδες ποδηλάτες διαμαρτυρήθηκαν σήμερα στον Έβρο για την κράτηση των δύο στελεχών του στρατού μας από τις τουρκικές αρχές, με έναν διαφορετικό τρόπο. Η ποδηλατοδρομία που διοργανώθηκε κατέληξε στις Καστανιές και από εκεί οι ποδηλάτες έστειλαν τα δικά τους μηνύματα συμπαράστασης.

Πιο συγκεκριμένα:

''Συμπαράσταση σους δύο στρατιωτικούς μας που κρατούνται στις Τουρκικές φυλακές της Αδριανούπολης εξέφρασαν εκατοντάδες ποδηλάτες που οργάνωσαν ποδηλατοδρομία με πρωτοβουλία του συλλόγου ΡΗΣΟΣ από την Ορεστιάδα. Η ποδηλατοδρομία που ξεκίνησε από την Ορεστιάδα κατέληξε στις Καστανιές.

«Τέτοιες στιγμές, είναι σημαντικό να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι κάτω από έναν κοινό σκοπό, την ειρήνη και την καλή γειτονία στην περιοχή μας και να διατηρούμε την ψυχραιμία μας» δήλωσε ο Χρήστος Λεβέντης Πρόεδρος Π.Α.Σ.Ο. «Ρήσος» «Η συνεχιζόμενη κράτηση του ανυπολοχαγού Μητρετώδη Άγγελου και του λοχία Κούλατζη Δημήτρη μας εξοργίζει και μας προσβάλλει προσωπικά όλους εμάς που ζούμε στον ακριτικό Έβρο και που πάντα ελπίζουμε σε μια ειρηνική συνύπαρξη με τη γειτονική χώρα. Η ειρηνική συνύπαρξη και η φιλία δεν μπορεί να είναι, όμως, μια μονόπλευρη επιθυμία και στάση, ειδικά όταν οι αρχές της άλλης πλευράς δίνουν όλο και περισσότερα σημάδια εκμετάλλευσης και επιβολής.

Είμαστε σήμερα εδώ για να βροντοφωνάξουμε τη θέλησή μας για άμεση αποφυλάκιση των παιδιών μας από τις τουρκικές αρχές, αφήνοντας τις νομικίστικες δικαιολογίες και τα κατασκοπευτικά σενάρια κατά μέρος», συμπλήρωσε.

Ετικέτες: Διαμαρτυρία Έβρος Ποδηλάτες Καστανιές