Βρείτε τη διαφορά!

0
0
0
s2smodern

του Γιώργου Μιχαλόπουλου

Και τώρα ένα τεστ παρατηρητικότητας! Τι βλέπετε, ή μάλλον τι δεν βλέπετε στην επάνω φωτογραφία – από την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου – σε σχέση με την κάτω φωτογραφία όταν ήταν Πρόεδρος ο Προκόπης Παυλόπουλος; Σωστά μαντέψατε; Την ελληνική σημαία με το εθνόσημο, που μάλλον δεν… άρεσε στην κυρία Κατερίνα και την αφαίρεσε!

Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, ότι η πρόεδρος της Δημοκρατίας έχασε το 10% της δημοφιλίας της μέσα σε ένα μήνα, ενδεικτικό των «περίεργων» και προβληματικών δηλώσεων για την τουρκική απειλή και την πλήρη αγνόηση από μέρους της των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία, όπως η παράνομη μετανάστευση και η οικονομική κρίση. Η δημοσκόπηση της Metron Analysis που δημοσιεύτηκε στο «Βήμα της Κυριακής» έδειξε ότι η δημοφιλία της Κατερίνας Σακελλαροπούλου βρίσκεται στο 54%, από 64% που ήταν τον Απρίλιο, ενώ ο Προκόπης Παυλόπουλος «χτυπούσε» ποσοστά 70%.

Η πρώτη περιοδεία της κ. Σακελλαροπούλου ως πρόεδρος της Δημοκρατίας στη Θράκη, εξελίχθηκε σε φιάσκο με «εκτός τόπου και χρόνου» δηλώσεις περί «διασυνοριακής Θράκης» και ότι η Ελλάδα θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις τουρκικές προκλήσεις με «ανοιχτούς ορίζοντες». Συνεχίστε έτσι κα Κατερίνα και θα μείνετε στην ιστορία όχι ως η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αλλά ως η Πρόεδρος με μονοψήφια ποσοστά δημοτικότητας!

Σημαία, Αφαίρεση, Σακελλαροπούλου, Προεδρικόe-genius.gr ...intelligent web software