Προκλητική ανάρτηση από τον ψευδομακεδόνα

0
0
0
s2smodern
Θυμήθηκε πάλι τους «Μακεδόνες» και την «Μακεδονική» γλώσσα με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο facebook. Κάποιοι, στην χώρα μας, που συναίνεσαν και συναινούν στο ξεπούλημα της Μακεδονίας θα πουν ότι έγραψε ότι έγραψε γιατί στην γειτονική χώρα επίκεινται εκλογές. Τα ίδια δηλαδή που μας λένε και για την Τουρκία, δηλαδή ότι προβαίνει σε προκλήσεις εις βάρος μας για εσωτερική κατανάλωση. Στην προκλητική ανάρτησή του αναφέρει:
«Όπως ήμουν υπερήφανος πέρυσι, όταν ηγήθηκα της κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας που καθιέρωσε την 5η Μαΐου ως Ημέρα Μακεδονικής Γλώσσας, έτσι ήμουν υπερήφανος για την υπέροχη εκδήλωση στο Ljubojno, ως υποστηρικτής της πρωτοβουλίας για ίδρυση Κέντρου για την Προώθηση της Μακεδονικής Γλώσσας. Η μακεδονική γλώσσα είναι το παρελθόν μας, το παρόν μας και το μέλλον μας. Όσο υπάρχουν Μακεδόνες που περπατούν σε αυτή τη χώρα και άλλες χώρες του κόσμου, η μακεδονική γλώσσα θα υπάρχει. Όσο υπάρχει μακεδονική γλώσσα, οι Μακεδόνες θα υπάρχουν.
Η μακεδονική γλώσσα είναι η γλώσσα μου, η γλώσσα που μεγάλωσα και μορφώθηκα, η γλώσσα με την οποία θα συνεχίσω να ζω. Είναι η γλώσσα των γονιών μου, η γλώσσα της μητέρας μου, που ως δασκάλα σε αυτή τη γλώσσα έχει μορφωθεί και μεγαλώσει γενιές και γενιές μαθητών. Είναι η γλώσσα των παιδιών μου, όλων των παιδιών της Μακεδονίας, των μητέρων και των πατέρων τους, των γιαγιάδων και των παππούδων τους, είτε ζουν στην πατρίδα τους είτε σε οποιοδήποτε μέρος των μεσημβρινών του κόσμου.
Αυτή είναι η γλώσσα στην οποία γράφονται προσωπικά έγγραφα, πιστοποιητικά και διπλώματα. Η ευθύνη και το ιερό μας καθήκον ήταν να διατηρήσουμε την ταυτότητά μας. Και όχι μόνο το σώσαμε, αλλά το επιβεβαιώσαμε και το ενισχύσαμε. Μια για πάντα οι Μακεδόνες και η μακεδονική γλώσσα είναι γραμμένα στο θησαυροφυλάκιο των παγκόσμιων εθνών και γλωσσών, και κανείς δεν έχει διλήμματα πια, κανείς δεν το αμφισβητεί». Πάνε περίπατο αυτά που μας έλεγαν και οι ΣΥΡΙΖΑίοι και οι Νεοδημοκράτες ότι είμαστε διασφαλισμένοι από οποιαδήποτε προσπάθεια καπηλείας της Μακεδονίας μας από τους Σλάβους. Ο Ζάεφ μιλά ευθέως όχι μόνον για «μακεδονική» γλώσσα αλλά και για «Μακεδόνες».

Σκόπια, Ζάεφ, Προκλήσεις, Δηλώσειςe-genius.gr ...intelligent web software