Το 30% των Ελλήνων ζούσε στο όριο της φτώχειας πριν ακόμη την υγειονομική κρίση

0
0
0
s2smodern
Έπρεπε να συμβεί το περιστατικό με την λιποθυμία του 9χρονου κοριτσιού στην Ρόδο που ευαισθητοποίησε τα μεγάλα ΜΜΕ λόγω και του πολύ νεαρού της ηλικίας της για να βγει στην επιφάνεια η πραγματική κατάσταση στην Ελλάδα.
Δυστυχώς αυτή δεν είναι έτσι όπως μας την παρουσιάζει η οργανωμένη και επιτυχημένη προπαγάνδα της κυβέρνησης. Εάν μιλήσουμε για τα 534 ευρώ με τα οποία αμείβονται όσοι βρίσκονται σε αναστολή εργασίας και για τα επαγγέλματα που έχουν μηδενικό τζίρο, ενώ τα μηνιαία έξοδα τρέχουν θα μας απαντήσουν ότι δυστυχώς προέκυψε η πανδημία και πως πρόβλημα έχει ολόκληρος ο πλανήτης.
Σίγουρα αλλά η Αγγλία ρίχνει στην αγορά της 42 δισεκατομμύρια λίρες ενώ εμείς ψίχουλα και υπάρχουν πολλά παράπονα και καταγγελίες για τις τράπεζες που δεν διευκολύνουν τους επιχειρηματίες παρά τις «απειλές» Γεωργιάδη ότι «θα τους πάρε τα λεφτά». Υπάρχουν όμως και στοιχεία που δεν έχουν σχέση με την πανδημία και έρχονται σε αντίθεση με την ωραιοποιημένη προπαγάνδα της κυβέρνησης.
Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ πριν το ξέσπασμα της υγειονομικής κρίσης το 30% του ελληνικού λαού, ήτοι περίπου 3.200.000 συμπατριώτες μας, ζούσαν στο όριο της φτώχειας. Αυτό σημαίνει ότι 1 άτομο έπρεπε να τα βγάλει πέρα με 410 ευρώ ή μία 4μελής οικογένεια με 860 ευρώ....


Ελλάδα, Μνημόνια, Φτώχεια, Εξαθλίωσηe-genius.gr ...intelligent web software