ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

0
0
0
s2smodern

Με μια πραγματικά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ δήλωσή του, ο φανατικός υποστηρικτής του σχεδίου Ανάν και Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης τόνισε μιλώντας στο ΡΙΚ πως «εάν θεωρήσουμε ότι μπορούμε στρατιωτικά να δώσουμε μάλλον λύση μέσα από την στρατικοποίηση, αυτό θα είναι το τέλος του Κυπριακού Ελληνισμού, κάτι που δεν το επιθυμώ. Και δεν είναι μια νότα απαισιοδοξίας ή παράδοσης, το αντίθετο. Οφείλεις να γνωρίζεις τις πραγματικότητες για να επιλέγεις τα όπλα».

Χειρότερο πράγμα δεν θα μπορούσε να είχε πει. Ας διαβάσει για την εποποιία του στρατοπέδου της ΕΛΔΥΚ και ας το ξανασκεφτεί ο Πρόεδρος της Κύπρου μας, πριν ξεστομίσει ανάλογα πράγματα που προκαλούν θυμό στους Έλληνες απανταχού της Οικουμένης. Υπενθυμίζουμε ότι η παλαιότερη κόντρα του Νίκου Αναστασιάδη με πρότερη ηγεσία της ΝΔ είχε ως αφορμή ανάλογου τύπου τοποθετήσεις του.

Ναι, για τον Νίκο Αναστασιάδη μιλάμε, το πάλαι ποτέ (όταν σπούδαζε στη Νομική Σχολή Αθηνών) μέλος της νεολαίας της Ένωσης Κέντρου του Γεωργίου Παπανδρέου. Αυτά, για την ιστορία, χωρίς την οποία θα πορευόμασταν στα τυφλά.

Δηλώσεις, Παπανδρέου, Αναστασιάδηςe-genius.gr ...intelligent web software