Συμπλοκή αλλοδαπών στη Λευκωσία με τσεκούρι! – Ένας νεκρός!

0
0
0
s2smodern

Συμπλοκή σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην Παλιά Λευκωσία με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός προσώπου. Σύμφωνα με πληροφορίες η συμπλοκή σημειώθηκε στην καρδιά της παλιάς πόλης της πρωτεύουσας, μεταξύ αλλοδαπών οι οποίοι έφεραν στην κατοχή τους αιχμηρά αντικείμενα.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως η συμπλοκή ξεκίνησε από σημείο επί της οδού Λήδρας όπου ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό του δράστη με το θύμα και για το λόγο αυτό πολλά σημεία της οδού έχουν κλείσει από την Αστυνομία. Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης φέρεται να κρατούσε τσεκούρι.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται μαρτυρίες πολιτών που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην περιοχή όπως και τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης. Στο σημείο βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ο βοηθός Αρχηγός Επιχειρήσεων της Αστυνομίας, Δημήτρης Δημητρίου και ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους.

Οι έρευνες της Αστυνομίας θα πραγματοποιούνται καθ΄όλη τη διάρκεια της νύχτας αφού τα μέλη της Δύναμης συλλέγουν τεκμήρια από διάφορα σημεία. Σημειώνεται πως από το φονική συμπλοκή τραυματίστηκαν άλλα δύο πρόσωπα τα οποία μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Λαθρομετανάστες, Συμπλοκή, Νεκρός, Τσεκούρι, Λευκωσίαe-genius.gr ...intelligent web software