Ο Τσίπρας αδειάζει Παπαδημούλη

0
0
0
s2smodern

Ο Αλέξης Τσίπρας «άδειασε» τον Δημήτρη Παπαδημούλη στην σημερινή συνεδρίαση της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, για τον τρόπο που επέλεξε ο ευρωβουλευτής να επενδύσει τα χρήματά του. Το κλίμα ήταν από την αρχή βαρύ καθώς οι σχέσεις Παπαδημούλη και Κούλογλου βρίσκονται στο ναδίρ ενώ αρκετές φορές οι τόνοι στη συζήτηση ανέβηκαν αρκετά. Ο Δημήτρης Παπαδημούλης σημείωσε από την αρχή της συνεδρίασης ότι η παραίτησή του από τη θέση του επικεφαλής της ευρωομάδας είναι στη διάθεση του Αλέξη Τσίπρα κάτι που όμως ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έκανε αποδεκτό.

Σε μια προσπάθεια να λήξει οριστικά το ζήτημα που προέκυψε με τον επικεφαλής της ευρωομάδας του κόμματος, ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του ότι ο «Ο τρόπος που επέλεξε τώρα να επενδύσει τα χρήματα, που απέκτησε νόμιμα και όχι παράνομα, ήταν λάθος. Νομίζω ότι το έχει κατανοήσει και ο ίδιος». Παράλληλα, σημείωσε ότι η μέχρι τώρα πορεία του Δημήτρη Παπαδημούλη ήταν αψεγάδιαστη και τόνισε ότι η περαιτέρω αναπαραγωγή του θέματος συνιστά «αντιπερισπασμό της ΝΔ».

«Ο Δημήτρης Παπαδημούλης είναι από τα ιδρυτικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, με πολυετή προσφορά και χωρίς ψεγάδια στη διαδρομή του. Ο τρόπος που επέλεξε τώρα να επενδύσει τα χρήματα, που απέκτησε νόμιμα και όχι παράνομα, ήταν λάθος. Νομίζω ότι το έχει κατανοήσει και ο ίδιος. Μετά και τη σαφή δέσμευσή του, ότι όσο κατέχει δημόσιο αξίωμα δεν θα εισπράττει ούτε ένα ευρώ από ακίνητα που διαμένουν πρόσφυγες και μετανάστες και θα δίνει το σύνολο των χρημάτων αυτών σε κοινωνικές δράσεις, το θέμα θεωρείται λήξαν.

Από εδώ και στο εξής, οποιαδήποτε αναπαραγωγή του θέματος συνιστά μονάχα αντιπερισπασμό της ΝΔ στην προσπάθειά της να κρύψει και να συμψηφίσει τα πραγματικά οικονομικά σκάνδαλα εκατοντάδων εκατομμυρίων που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας. Και αυτό δεν πρέπει να το επιτρέψουμε», ήταν η τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα.

Εμφύλιος, Συριζαίοι, Παπαδημούληςe-genius.gr ...intelligent web software