«Κομμουνιστική» η κυβέρνηση της ΝΔ λέει ο Πορτοσάλτε

0
0
0
s2smodern

Εντάξει το ακούσαμε και αυτό. Ο Άρης Πορτοσάλτε αποκάλεσε την κυβέρνηση της ΝΔ «κομμουνιστική». Πάλι καλά που δεν αποκάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη «Τσε Γκεβάρα». Ο δημοσιογράφος του έκανε μια ερώτηση στον Άδωνι Γεωργιάδη σχετικά με το κλείσιμο για δύο μήνες παραλιακού μπαρ της Μυκόνου όπου οι πελάτες του ήταν κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλο με τους υπεύθυνους να μην τηρούν κανένα από τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα που όρισε η κυβέρνηση.

Σχολιάζοντας την κυβερνητική επιλογή ο κ. Πορτοσάλτε είπε πως "όποιος παίρνει απόφαση να κλείσει 2 μήνες επιχείρηση στη Μύκονο ανήκει σε κομμουνιστική κυβέρνηση" και στη συνέχεια τον ρώτησε "εσείς είσασταν; εσείς πήρατε την απόφαση;" Ο Άδ. Γεωργιάδης απάντησε "την πήραν οι υπηρεσίες βάσει της απόφασης που έχουμε βγάλει". Ο Άδ. Γεωργιάδης έσπευσε να σχολιάσει το διάλογο που είχε με τον δημοσιογράφο στο twitter,γράφοντας:

«Η διαφωνία με τον φίλο μου για το πρόστιμο και την ποινή στη Μύκονο. Η ανταλλαγή επιχειρημάτων είναι ωραίο πράγμα και ούτε χρειάζεται πάντα να συμφωνούμε σε όλα. Διαφωνώ με κάθε ακραίο σχόλιο που διάβασα εναντίον του. Είναι ο πιο ακέραιος».

κυβέρνηση, Γεωργιάδης, Διαφωνία, Κομμουνιστική, Πορτοσάλτεe-genius.gr ...intelligent web software