Το Εθνικό Μέτωπο προσκεκλημένο στο πανευρωπαϊκό συνέδριο της νεολαίας του NPD

0
0
0
s2smodern

Το Εθνικό Μέτωπο θα συμμετάσχει, στο διεθνές πανευρωπαϊκό συνέδριο που οργανώνει η νεολαία του γερμανικού εθνικιστικού κόμματος NPD, προσκεκλημένο από την ηγεσία του. Όπως διαβάζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος:

''Το συνέδριο που θα λάβει χώρα σε μία επαρχιακή πόλη της Σαξονίας, στις 11 και 12 Μαϊου του τρέχοντος έτους, στην ανατολική Γερμανία, θα έχει τον τίτλο "Regeneration Europa", δηλαδή " Αναγέννηση της Ευρωπής". Αναδεικνύοντας έτσι το πραγματικό διακύβευμα των Εθνών της Δικής μας Ευρώπης. Οι διοργανωτές του συνεδρίου εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωνση: Η Αναγέννηση της Ευρώπης- υπό από αυτό το σύνθημα η Τρίτη πανευρωπαϊκή Συνδιάσκεψη των Νέων Εθνικιστών (JN) θα λάβει χώρα στις 11 και στις 12 Μαΐου 2018. Η εκδήλωση, η οποία θεωρείται ως ευκαιρία δικτύωσης μεταξύ των συμμετεχόντων, είναι ένας χώρος επανένωσης και μάθησης, όπως και αμοιβαίας πολιτιστικής αλληλεπίδρασης, που παρ' όλα αυτά, προσφέρει και άπλετο χώρο για αμφιλεγόμενες συζητήσεις. Η υπογραφή ενός κοινού μανιφέστου αποτελεί το απαραίτητο προαπαιτούμενο για την επίσημη συμμετοχή και παρουσία των προσκεκλημένων οργανώσεων. Οι καλεσμένοι μας ενθαρρύνονται να συμπεριλάβουν πολιτιστικές προσθήκες, όπως μουσική, παραδοσιακές στολές αλλά και τοπικές σπεσιαλιτέ ως κομμάτι της παρουσίασής τους. Μέσω διαφορετικών ομιλιών και πολιτιστικών προσθηκών, οι παρουσιάσεις των καλεσμένων, όπως και ένα παράλληλο πρόγραμμα ομιλιών ή παρουσιάσεων βιβλίων, παρουσιάζεται ένα πρόγραμμα με διαφοροποιήσεις και επιλογές, και για τις δύο ημέρες. Ειδική προσοχή θα δοθεί στην αλληλεπίδραση και την αλληλοκατανόηση με τους αντιπροσώπους από την Πολωνία, που θα συμμετέχουν για πρώτη φορά ως επίσημοι καλεσμένοι στο Συνέδριο. Συνέντευξη τύπου θα δοθεί στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους, σχετικά με όλη την εκδήλωση. Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν αντιπροσωπείες από εθνικιστικά κινήματα διαφόρων ευρωπαϊκών χωρών, διανοούμενοι του εθνικιστικού ρεύματος, καθώς και καλλιτέχνες.

Από την πλευρά μας, ως Εθνικό Μέτωπο, ο μόνος υγειής φορέα που εκφράζει τον Ελληνικό Εθνικισμό, υιοθετούμε απόλυτα και χωρίς καμία επιφύλαξη την Πολιτική Διακήρυξη του συνεδρίου, την οποία και δημοσιεύουμε ακολούθως: Από τα φιόρδ του Kinnaroddenστην Ευρωπαϊκή Βόρεια Θάλασσα μέχρι τους ηλιοκαμένους βράχους του ακρωτηρίου Τρυπητή στην Μεσόγειο. Από τους απότομους γκρεμούς του Κάμπο ντε λα Ρόκα μέχρι τα ατελείωτα δάση και βουνά των Ουραλίων, εμείς, οι άνθρωποι που μεγαλώσαμε σ' αυτή την περιοχή, δημιουργήσαμε μια κοινότητα εμπιστοσύνης μέσω των ομοιοτήτων μας. Μια κοινότητα έμπιστοσύνης, στην ειρήνη, στον πόλεμο, στον ατέρμονο αγώνα. Στις ημέρες μας, αυτά που ο Όμηρος μας έδωσε στην Ιλιάδα και την Οδύσσεια του ως τις βάσεις της κοινής μας ταυτότητας, διεκδικείται από κάποιους βολεμένους και υπερόπτες οπορτουνιστές ως δική τους ιδέα και δική τους δημιουργία. Ένα πλουτοκρατικό κατεστημένο που διαθέτει το θράσος να υποστηρίζει πως είναι ο φορέας των ομοιοτήτων μας. Καθ' όλη την διάρκεια της ιστορίας, η Ευρώπη, ποτέ δεν βρέθηκε σε τέτοιο σταυροδρόμι. Αλλά σφυρηλατημένο σε μια αρχέγονη κι αδιαχώριστη αλυσίδα το πνεύμα της πραγματικής Ευρώπης βρίσκεται μέσα σ' όλους μας, σε όλη την ομορφιά και το μεγαλείο του. Σαν τον κοιμώμενο Μπαρμπαρόσα περιμένει την ανάστασή του. Ιστορία γράφουν αυτοί που ξεσηκώνονται και γράφουν αποφάσεις που αντηχούν στο μέλλον. Αυτοί που μένουν καθιστοί θα ξεχαστούν. Επομένως είναι ακόμα πιο σημαντικό σήμερα όσοι πολεμούν για τους λαούς της Ευρώπης να δώσουν τα χέρια, να ξεπεράσουν τις παλιές έχθρες και διαμάχες και να ενωθούν αρνούμενοι εκείνους που αρνούνται εμάς, που αρνούνται το δικαίωμά μας στην ύπαρξη και στην ειρήνη.

Αυτή η κοινότητα της μοίρας, η πραγματική Ευρώπη, πρέπει να ξαναενωθεί και να ξεσηκωθεί σε μια τεράστια κοινή εξέγερση ενάντια στους εχθρούς της, και να βροντοφωνάξει μπροστά στην Ιστορία: «Εδώ είμαστε! Εμείς και κανείς άλλος! Παλεύουμε, ζούμε και πεθαίνουμε, για το κοινό μας μέλλον!» Είμαστε η Αναγέννηση της Ευρώπης ! ! !''

Παρουσία, Γερμανία, Συνέδριο, Εθνικό Μέτωποe-genius.gr ...intelligent web software