Γεωργίου για Μπογδάνο: «Μιλάμε για νούμερο που αυτοτραυματίστηκε» – έκανε αγωγή ο βουλευτής της ΝΔ

0
0
0
s2smodern

Την έντονη αντίδραση του βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μπογδάνου, προκάλεσαν οι ισχυρισμοί του δημοσιογράφου, Γιώργου Γεωργίου. «Μιλάμε για «νούμερο» που αυτοτραυματίστηκε με δύο γροθιές, επικαλούμενος ότι δέχτηκε επίθεση, για να μην τον διώξουν απ’ τον ΣΚΑΪ», ανέφερε ο Γεωργίου για τον Μπογδάνου στην εκπομπή του στον RealFM, υπονοώντας ότι δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση το 2012, αλλά το έκανε μόνος του. Η απάντηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, μέσω Twitter ήταν άμεση ζητώντας την καταδίκη των δηλώσεων από τον όμιλο Real και τον Χατζηνικολάου:

«Ένας άρρωστος νους είπε πως το 12 αυτοτραυματίστηκα επίτηδες. Αδιαφορώ αν θα απολυθεί. Μονόδρομος εδώ είναι μια ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ αγωγή. Εκτιμώ τη ρητή καταδίκη των «απαράδεκτων, ψευδών και προσβλητικών ισχυρισμών» απ´τον Νίκο Χατζηνικολάου και τον όμιλο Real». Σχετικά με το θέμα, θέση πήρε και ο όμιλος RealGroup, ο οποίος με ανακοίνωσή του διαφοροποιήθηκε από τα λεγόμενα του Γεωργίου: «Ο όμιλος Real διαφωνεί και θεωρεί απαράδεκτες και προσβλητικές τις δηλώσεις του δημοσιογράφου Γιώργου Γεωργίου εναντίον του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, με τις οποίες ισχυρίστηκε ότι ο Βουλευτής Α Αθήνας της ΝΔ το 2012 αυτοτραυματίστηκε εσκεμμένα και δεν δέχθηκε επίθεση. Οι μαρτυρίες αυτοπτών και αστυνομικών που επενέβησαν για να γλιτώσουν τον κο Μπογδάνο από τα χειρότερα το βράδυ της 9/5/2012, οι παραδοχές του αναρχικού χώρου σχετικά με το περιστατικό στη σελίδα indymedia, το ρεπορτάζ, όπως και οι διαγνώσεις του νοσοκομείου ΚΑΤ όπου είχε διακομιστεί, καθιστούν εκ των πραγμάτων αδιανόητη την ούτως ή άλλως αστήρικτη άποψη που ο κος Γεωργίου εξέφρασε στον αέρα της εκπομπής του. Σε επικοινωνία του με τον όμιλο Real, ο κος Μπογδάνος δηλωσε πως θα ακολουθήσει τη νομική οδό εναντίον του Γ.Γεωργίου.

Από την πλευρά μας, εκφράζουμε τη λύπη μας για τους ψευδείς ισχυρισμούς που ατυχώς και αντιδεοντολογικά ακούστηκαν απο την συχνότητά μας».

Δηλώσεις, Κόντρα, Αγωγή, Γεωργίου, Μπογδάνοςe-genius.gr ...intelligent web software