Μηνύματα συμπαράστασης στους στρατιωτικούς που κρατούνται στην Αδριανούπολη

minima1520409840.jpg
0
0
0
s2smodern

Από τις ποδοσφαιρικές ομάδες «Ορέστης Ορεστιάδας», «Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης» και τον ποδηλατικό σύλλογο «ΡΗΣΟΣ Ορεστιάδας»

Την Κυριακή στην Αλεξανδρούπολη αγωνίσθηκαν για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου οι ποδοσφαιρικές ομάδες «Ορέστης Ορεστιάδας» και «Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης». Κατά την παρουσίαση των ομάδων στην αρχή του αγώνα, ωστόσο, οι αθλητές του «Ορέστη Ορεστιάδας» παρατάχθηκαν με φανέλες οι οποίες έγραφαν την φράση «Δημήτρη, Άγγελε, η σκέψη μας μαζί σας. Ορέστης», στέλνοντας, έτσι, ένα συμβολικό μήνυμα στους δύο στρατιωτικούς που κρατούνται τις τελευταίες μέρες στην Αδριανούπολη, ενώ στην συνέχεια έσπευσε να ακολουθήσει και ο «Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης».

Την στήριξή του για τις «δύσκολες ώρες που περνούν οι δύο στρατιωτικοί και οι οικογένειές τους» έκανε φανερή και ο ποδηλατικός αθλητικός Σύλλογος Ορεστιάδας «ΡΗΣΟΣ», διοργανώνοντας ποδηλατοπορεία από την κεντρική πορεία της πόλης με προορισμό το τελωνείο Καστανέων στις 11 Μαρτίου στις 10.00.

Ετικέτες: Μήνυμα Στρατιωτικοί Ποδόσφαιρο Συμπαράσταση Ποδηλασία Ομάδες Ανδιανούποληe-genius.gr ...intelligent web software