Μιχαλολιάκος: "Η Χρυσή Αυγή δεν θα γίνει ποτέ ένα συστημικό κόμμα"

0
0
0
s2smodern

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη ανοιχτή εκδήλωση της Χρυσής Αυγής με την ομιλία Μιχαλολιάκου στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Αθήνα.

Την εκδήλωση άνοιξε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και πρώην βουλευτής, Πολύβιος Ζησιμόπουλος, ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και έδωσε σύντομα τον λόγο στον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, ο οποίος έγινε δεκτός με συνθήματα που ακούγονταν αρκετά μέτρα μακριά από την Τ.Ο. Αθηνών.

Ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής δήλωσε ότι "η Χρυσή Αυγή δεν κάνει δηλώσεις μετανοίας, δεν θα επέτρεπε ποτέ να μετατραπεί η Χρυσή Αυγή σε ένα συστημικό κόμμα, ενώ ζήτησε συγγνώμη από τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες για το ότι ο ίδιος προσωπικά ανέδειξε πρόσωπα που απεδείχθησαν κατώτερα των περιστάσεων και μοναδική τους φιλοδοξία είναι μια θέση στο σύστημα το οποίο η Χρυσή Αυγή εδώ και δεκαετίες πολεμά".

Στάθηκε ιδιαίτερα στην "λειτουργία της Χρυσής Αυγής και στο μοναδικό επίσημο καταστατικό της, για το οποίο οποιαδήποτε αλλαγή μπορεί να εγκριθεί μετά από ένα Συνέδριο, κάτι που θα συμβεί στους επόμενους μήνες με την συμμετοχή 300 Συνέδρων". Όμως σύντομα – όπως είπε – "θα ξεκινήσουν οι προσυνεδριακές διαδικασίες σε όλη την Ελλάδα και με τον τρόπο αυτό αρχίζει η ανασυγκρότηση του Λαϊκού Συνδέσμου. Ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος ανακοίνωσε επίσης την επόμενη ανοιχτή εκδήλωση του Εθνικιστικού Κινήματος, η οποία προκάλεσε ενθουσιασμό και χειροκροτήματα από τους εκατοντάδες Εθνικιστές".

Χρυσή Αυγή ,, Εκδήλωση, Μιχαλολιάκοςe-genius.gr ...intelligent web software