x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Βουλή: Αίρεται η ασυλία Βελόπουλου – Ο τρολ λογαριασμός, ο πατέρας του Φλώρου και η μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση

| Πατριωτικός Χώρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Πράσινο φως για την άρση της ασυλίας του Κυριάκου Βελόπουλου άναψε η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής μετά από μήνυση του πατέρα του πρώην βουλευτή των «Σπαρτιατών», Κωνσταντίνου Φλώρου, ο οποίος στο παρελθόν ήταν στέλεχος της Ελληνικής Λύσης.

Η μήνυση αφορά την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμησης, με τον Στάθη Φλώρο να προσάπτει στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης πως βρίσκεται πίσω από τον λογαριασμό του Twitter, «Ultra Lisi Nikiforos».

Κατά τις πληροφορίες, στη δικογραφία περιλαμβάνονται αναρτήσεις με χυδαίες εκφράσεις, τις οποίες φαίνεται πως έχει απευθύνει ο συγκεκριμένος λογαριασμός προς τον πατέρα του ανεξάρτητου βουλευτή, με τον μηνυτή να επικαλείται ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελικού λειτουργού συνομιλίες από λοιπά στελέχη του κόμματος του Κυρ. Βελόπουλου προκειμένου να βασίσει τον ισχυρισμό πως ο διαχειριστής είναι ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Κωνσταντίνος Χήτας, ανέφερε στην Επιτροπή πως ο Κυρ. Βελόπουλος συναινεί με την άρση της ασυλίας του, με αποτέλεσμα όλα τα κόμματα να υπερψηφίσουν για την άρση της ασυλίας, πλην του ΚΚΕ που δήλωσε «παρών».

Πλέον, τον λόγο έχει η Ολομέλεια, η οποία ανά αναμένεται να οδηγήσει την υπόθεση στη δικαιοσύνη.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software