Γράφτηκε στις .

Δράσεις Μνήμης και κατάθεση στεφάνου από τη Χρυσή Αυγή για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού και στη Θεσσαλονίκη

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Πολυμελές κλιμάκιο του Μετώπου Νεολαίας και της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Ποντιακού Ελληνισμού στο Κορδελιό Θεσ/νίκης. Στο σημείο, ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος πραγματοποίησε σύντομη ομιλία κατά την οποία στηλίτευσε μεταξύ άλλων την υποκριτική στάση αριστερών και δεξιών πολιτικάντηδων οι οποίοι κάνουν δηλώσεις για την ημέρα ενώ όλο τον υπόλοιπο χρόνο μιλάνε για "ελληνοτουρκική φιλία" προσβάλλοντας την μνήμη των θυμάτων. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν και οι πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής Χατζησάββας Χρήστος και Γρέγος Αντώνης.

Στη συνέχεια, ακολούθησε δυναμική δράση στους δρόμους της περιοχής όπου οι παρευρισκόμενοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους με ηχηρά συνθήματα ενάντια στην λήθη και την υποταγή. Ταυτόχρονα, έγινε διανομή ενημερωτικού υλικού στους διερχόμενους πολίτες με τις βασικές θέσεις του Εθνικιστικού Κινήματος.

Στην εποχή της παρακμής που διανύουμε πολλοί ξεχνούν τους Ήρωες και τα θύματα της τουρκικής θηριωδίας, η Χρυσή Αυγή όμως δείχνει έμπρακτα πως δε λησμονεί τους 353.000 Έλληνες του Πόντου που όχι μόνο δε «χάθηκαν», όπως είπε η απαράδεκτη Πρόεδρος της Δημοκρατίας Σακελλαροπούλου, αλλά μαρτύρησαν για την πίστη τους στο Έθνος σφραγίζοντας την ιστορία του Λαού μας! Γιατί όσα χρόνια και αν περάσουν, τα σημάδια θα παραμείνουν εκεί, για εμάς που τους τιμούμε!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τουρκία, Θεσσαλονίκη, Γενοκτονία των Ποντίων