ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ – ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ημέρα γενικής απεργίας σήμερα και ήδη τα προβλήματα γιγαντώνονται σε πολλές οδικές αρτηρίες.

Οι περισσότερες καθυστερήσεις καταγράφονται αυτήν την ώρα στο Κηφισό, με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται με προβλήματα κάνοντας δύσκολη τη ζωή των οδηγών.

 

Σοβαρά προβλήματα παρατηρούνται συγκεκριμένα στην άνοδο του Κηφισού από ΚΤΕΛ έως Αχαρνών και στις εξόδους των εθνικών οδών Αθηνών-Κορίνθου και Αθηνών-Λαμίας.

Βασανιστική η κατάσταση σε λεωφόρο Ποσειδώνος, λεωφόρο Συγγρού, λεωφόρο Μεσογείων, λεωφόρο Κηφισίας, αλλά μποτιλιάρισμα παρατηρείται και σε Βασιλέως Κωνσταντίνου και Βασιλίσσης Σοφίας.

 

Καθυστερήσεις καταγράφονται επίσης και στην Αττική οδό.

 

Έκτακτα μέτρα τροχαίας θα ληφθούν σήμερα από τις 09:30’ το πρωί στο κέντρο της Αθήνας, για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας λόγω πραγματοποίησης εξαγγελθεισών συναθροίσεων – συγκεντρώσεων και πορείας διαμαρτυρίας σωματείων, φοιτητικών συλλόγων και άλλων συλλογικοτήτων.

Συγκεκριμένα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σταδιακά και κατά περίπτωση -όπου είναι απαραίτητο και ανάλογα με την κίνηση των διαδηλωτών-σε οδούς περιμετρικά των Προπυλαίων, της Πλατείας Ομονοίας (Πατησίων, Αιόλου κ.λπ.), της Πλατείας Συντάγματος (Όθωνος, Λεωφόρους Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας) καθώς και στους οδικούς άξονες της Πανεπιστημίου και της Σταδίου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στους ανωτέρω οδικούς άξονες μέχρι την ολοκλήρωση της συνάθροισης – κινητοποίησης.

TAGS: