Συνεχίζονται οι διώξεις αγωνιστών από τον γαλάζιο ΣΥΡΙΖΑ

0
0
0
s2smodern

Κλήση να προσέλθει στη ΓΑΔΑ και στο τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, δέχτηκε η Γεωργία Μπιτάκου, επικεφαλής του Κινήματος Διέξοδος Ελλάς, στα πλαίσια προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται μετά από παραγγελία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών. Η δικογραφία που έχει ανοίξει αφορά το γραπτό μήνυμα που είχε στείλει η κα. Μπιτάκου, απόφοιτος Νομικής και ανεξάρτητη δημοσιογράφος, 12/1/2019, σε βουλευτές της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ (Ζουράρι, Μπόλαρη, Κόκκαλη), προκειμένου να τους αποτρέψει να ψηφίσουν την απορριπτέα από την πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, Συμφωνία των Πρεσπών. Στο συγκεκριμένο μηνυμα είχε απλά διατυπώσει πως εαν υπογράψουν, θα διαπραξουν σύμφωνα με το άρθρο 134 του Ποινικού Κώδικα, Εσχάτη Προδοσία. Ενάμιση χρόνο μετά κατηγορείται για εγκλήματα κατά του ΠτΔ, Βουλής, Κυβέρνησης και Διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων.

Γράφει η Γεωργία Μπιτάκου

 

Καλά ρε "πατριώτες" της ΝΔ... συνεχίζετε και εσείς τις δικογραφίες που άνοιξαν οι ΣΥΡΙΖαίοι και μας τρέχετε μέσα στον κορωνοϊό σας, στην ΓΑΔΑ για... διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων και για εγκλήματα κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας; Ποιο είναι το έγκλημα μου ότι στο sms πριν ψηφίσετε το ξεπούλημα της Μακεδονίας στη Βουλή, έγραψα πως εάν υπογράψετε διαπράττετε εσχάτη προδοσία όπως προβλέπει ο Ποινικός Κώδικας και αντί να καλέσετε αυτούς που την διέπραξαν καλείτε εμένα που απλά το επισήμανα, ενάμιση χρόνο μετά; Γελάω ειλικρινά με το πόσο γελοίοι και δειλοί είσαστε, το ίδιο ακριβώς σύστημα απατεώνων!!!

♦️ Συγχαρητήρια και στον "αδέσμευτο" εισαγγελέα που προχώρησε τη δικογραφία αντί να την αρχειοθετήσει όπως τόσα άλλα αληθινά εγκλήματα της εκτελεστικής εξουσίας.

ΥΓ: Ζουράρι, Κόκκαλη, Μπόλαρη τι ακριβώς θέλετε από μένα, λεφτά; Τόσα έχετε εισπράξει για να γραφτείτε στη μαύρη σελίδα των προδοτών, δεν σας φτάνουν;

Μακεδονία, Παυλόπουλος, Προδότες, Μπιτάκουe-genius.gr ...intelligent web software