x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Άγιοι Ανάργυροι: Δεμένος με ιμάντες στο κρεβάτι του ο δολοφόνος της Κυριακής – Έσπαγε πράγματα

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

«Να μην έρθει σε επαφή με κανέναν και να μη μείνει ούτε δευτερόλεπτο μόνος του» είναι η ξεκάθαρη εντολή που έχουν λάβει οι φρουροί των φυλακών που έχουν γίνει η σκιά του δολοφόνου της Κυριακής ο οποίος τις τελευταίες ώρες είναι πλέον δεμένος με ιμάντες στο κρεβάτι του, καθώς πετούσε αντικείμενα και προσπαθούσε να προκαλέσει φθορές στον χώρο.

Οι φρουροί της εξωτερικής φρουράς του Κορυδαλλού βρίσκονται συνεχώς στον προθάλαμο του δωματίου όπου νοσηλεύεται ο δράστης και δεν αφήνουν κανέναν να τον πλησιάσει χωρίς να βρίσκονται εκείνοι δίπλα τους.

Όλες οι εξετάσεις γίνονται παρουσία των φρουρών όπως και ο καθαρισμός του χώρου από τις εργαζόμενες στην καθαριότητα του νοσοκομείου.

Μέσα στο δωμάτιο έχει τοποθετηθεί ειδικό παραβάν ώστε κανένας από τα άλλα κτήρια του νοσοκομείου να μην έχει οπτική επαφή με το δωμάτιο του δολοφόνου που βρίσκεται στον 3ο όροφο του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες  ο δράστης είναι αμίλητος και το μόνο που ζητάει είναι να επικοινωνήσει με τη μητέρα του ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ακούγεται να φωνάζει ένα ανδρικό όνομα. Συγκεκριμένα αναφέρει συχνά το όνομα “Τάσος” λέγοντας «φωνάξτε μου τον Τάσο».

Οι εντολές που είχαν δοθεί εξαρχής από την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας ήταν ο δράστης να βρίσκεται σε απομόνωση γι’ αυτό εξάλλου οδηγήθηκε στο Τζάνειο καθώς υπήρχε θάλαμος νοσηλείας για κρατούμενους που ήταν άδειος ενώ σε άλλα νοσοκομεία υπήρχαν άλλοι κρατούμενοι και πάρα το γεγονός ότι υπήρχε κρεβάτι κενό η εντολή ήταν: «Να είναι μόνος του».

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software