ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΗ ΝΕΚΡΗ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΟ ΤΗΣ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΜΕΝΗ Η ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τη δολοφονία 60χρονης γυναίκας και του 36χρονου γιου της στο σπίτι τους στην Ηλιούπολη, όπου βρέθηκαν νεκροί με τραύματα στο κεφάλι από όπλο.

Το τραγικό συμβάν φαίνεται πως έχει συμβεί μέρες πριν, καθώς την Αστυνομία ειδοποίησαν γείτονες, λόγω της αφόρητης δυσοσμίας. Μάλιστα η γυναίκα που ειδοποίησε την Άμεση Δράση σημείωσε ότι τα θύματα εδώ και μερικές μέρες δεν είχαν δώσει σημάδια ζωής. Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα αντίκρισαν τη μητέρα και τον γιο της νεκρούς, με τραύματα στο κεφάλι από πυροβολισμό.

H νεκρή γυναίκα βρέθηκε καθισμένη σε καρέκλα και φέροντας σφαίρα στο κεφάλι, ενώ στο διπλανό υπνοδωμάτιο εντοπίστηκε νεκρός στο κρεβάτι, επίσης από πυροβολισμό στο κεφάλι, ο γιος της, 36 ετών.

Tι εξετάζουν οι αρχές
Όπως γράψαμε και χθες εξετάζεται το ενδεχόμενο εμπλοκής τρίτου προσώπου. Οι Αρχές εξετάζουν το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας, καθώς η κεντρική πόρτα του σπιτιού ήταν καλά κλειδωμένη, ενώ η πίσω πόρτα του σπιτιού ήταν παραβιασμένη και το σπίτι ανάστατο.

Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω το διαμέρισμα ήταν αναστατωμένο και στο χώρο οι αστυνομικοί εντόπισαν και μια καραμπίνα, η οποία όμως βρισκόταν σε διαφορετικό δωμάτιο από τις δύο σορούς. Οι Αρχές εξετάζουν εάν πρόκειται για το όπλο με το οποίο βρήκαν το θάνατο μητέρα και γιος.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας της οικογένειας δεν βρίσκεται στη ζωή και ήταν εν διαστάσει με την 60χρονη.

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

TAGS: