x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Υεμένη: Ο ηγέτης των Χούθι λέει ότι η χώρα βρίσκεται σε ιερό πόλεμο με ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

«Είμαστε σε πόλεμο με τον σιωνιστικό εχθρό και πολεμάμε τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίες επιτέθηκαν στην Υεμένη για να κάνουν το κατοχικό καθεστώς να συνεχίσει τα εγκλήματά του στη Γάζα», δήλωσε την Τετάρτη ο ηγέτης της Ansar Ullah Αμπντούλ Μαλίκ αλ-Χούθι, σύμφωνα με την τηλεόραση Al Masirah της Υεμένης. Οι βομβαρδισμοί ΗΠΑ-Μεγάλης Βρετανίας στην Χοντέιντα ακολουθούν σχεδόν κάθε επίθεση των Χούθι κατά εμπορικών πλοίων.

Στο μήνυμά του συνεχάρη όλους τους μουσουλμάνους για την γιορτή Eid al-Fitr που σημάνει το τέλος του Ραμαζανιού, συμπεριλαμβανομένων των Παλαιστινίων και των μαχητών της αντίστασης στη Γάζα. Ο Αλ-Χούθι χαρακτήρισε τιμή για τον λαό της Υεμένης να υποστηρίζει τους Παλαιστίνιους, λέγοντας ότι «οι Υεμενίτες βρίσκονται σε μια μάχη ενάντια στους εχθρούς του Θεού και της ανθρωπότητας».

Επισήμανε ότι «οι Μουτζαχεντίν στη Γάζα συνδύασαν την αρετή της νηστείας και την αρετή των καλών πράξεων με την αρετή του τζιχάντ, καθώς αντιμετώπισαν τους εχθρούς του Θεού και τους εχθρούς της ανθρωπότητας σε μια ιερή μάχη και στο πιο έντιμο πεδίο».

Τι άλλο ανέφερε στο πανηγυρικό μήνυμά του
Στο μήνυμα που αφήνουν όλοι οι ηγέτες των Αραβικών κρατών για την έναρξη της γιορτής Eid al-Fitr που σημάνει το τέλος του Ραμαζανιού, έδωσε την ευλογία του στους κατοίκους της Υεμένης και τους μουτζαχεντίν όλου του κόσμου.

Αναφέρθηκε «στις επιχειρήσεις της Υεμένης εναντίον σκαφών που συνδέονται με το Ισραήλ στην Ερυθρά Θάλασσα», καθώς και στις επιθέσεις σε θέσεις εντός των κατεχόμενων παλαιστινιακών εδαφών τους τελευταίους μήνες.

Η Υεμένη λέει ότι διεξάγει αυτές τις επιθέσεις και επιχειρήσεις για να αναγκάσει το καθεστώς να σταματήσει τα εγκλήματά του κατά των κατοίκων της Γάζας και να άρει την πολιορκία του παλαιστινιακού εδάφους.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software