x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Χάρης Κατσιβαρδάς «καρφώνει» Βασίλη Στίγκα: «Απολείπειν ο Θεός Αντώνιον» - «Ιούδας ο πρόεδρος των ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ»

| Πατριωτικός Χώρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Οσάκις έχω αναμετρηθεί και βυθοσκοπήσει με τον εαυτό μου, προεχόντως και κυρίως, αναλαμβάνω την ευθύνη των πράξεων και των παραλείψεών μου προσωπικά, άχρι κεραίας, τούτο εδιδάχθην ως φορεύς του ελληνοχριστιανικού πολιτισμού.

Τούτο ισχύει εις την Νομική και Θεολογική επιστήμη, διότι διεισδύουμε εις το καλειδοσκόπιο του εαυτού μας.

Κατ’ αναλογική εφαρμογή εγώ ευθύνομαι, δια την συμμετοχή μου εις το εγχείρημα των Σπαρτιατών, φρονών, ότι εμπιστεύομαι ανθρώπους, με εσφαλμένο γνώμονα, ότι, εν τέλει, μη ορθώς,  «κρίνω εξ ιδίων» τα αλλότρια, με συνέπεια να συνειδητοποιώ, πλέον, με ενάργεια, έστω και ετεροχρονισμένα, ότι η πυορροούσα και χαίνουσα πληγή, η κερκόπορτα και ο κλειδούχος αυτής ευρίσκεται ένδον, ο διαχρονικά έκγονος του Εφιάλτη, κείται εγγύς, άγαν πλησίον, ίνα υπονομεύσει, βδελυρώς και εκ δολίας προαιρέσεως, μετ’ υπερεκχειλιζούσης εγωπαθείας, κάθε υγιές και υψηλό αγαθό, μίας συλλογικής προσπάθειας, «το όντως ον» κατά τον τρισμέγιστο Πλάτωνα.

Ως εκ τούτου λοιπόν, ως « έτοιμος από καιρό ως θαρραλέος» όπως αναφέρει και ο Αλεξανδρινός ποιητής, λαμβάνων πλήρως γνώση και σχηματίζοντας πεποίθηση δια την εκ των ενόντων αποδεδειγμένη δια στοιχείων σκευωρία προς το πρόσωπό μου, (αποδεικνύεται δια των δικογράφων μου κατά του κ. Στίγκα), ανεξαρτητοποιήθηκα με ακρίβεια, σαφήνεια και πληρότητα, οριοθετώντας πάσα σχέση με το κόμμα των Σπαρτιατών.

Δεν μεμψιμοιρώ, ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων θα βγω νικητής, δια το πλημμέλημα της εξαπατήσεως εκλογέων, όπως και κατά του κατά συρροή ψευδολόγου κ. Στίγκα, ο καιρός γαρ εγγύς.

Ενόψει του εκλογοδικείου, έδωκα την νόμιμή μου μάχη και οποιαδήποτε και εάν είναι η έκβαση θα την δεχθώ με αξιοπρέπεια και ήδη, έχω δρομολογήσει τις προσήκουσες επαφές ενώπιον του ΕΔΔΑ.

Ως εκ τούτου, η σώφρων στάση και η αξιοπρεπής διαχείριση μιας κατάστασης την οποία αρχήθεν εγώ την προκάλεσα και μετά οι διώκτες μου από ταπεινά ελατήρια, είναι ζήτημα χρόνου να εξουδετερωθούν, όπως ωσαύτως και επιτέλους το σύστημα θα διακρίνει, μέσω της επακολουθησάσης βασάνου της δικαστικής οδού, την πάσα και πολύπτυχη αλήθεια, ως άλλωστε έχω καταλείψει το αποτύπωμά μου, εκ της επιστημονικής δράσεως, της εκπλήρωσης των βουλευτικών μου καθηκόντων και των οκτώ βιβλίων μου, εισφέροντας ανιδιοτελώς με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον, ως πολίτης, άμισθος δημόσιος λειτουργός της Θέμιδος  και δι’ ολίγον, Βουλευτής.

Αναμένων με αξιοπρέπεια, ορθολογισμό και σοβαρότητα, τιμών τους θεσμούς, τον Κοινοβουλευτισμό, την Δημοκρατία και την Δικαιοσύνη, ανεξαρτήτως παραπόνων ή ενστάσεων, θα ομιλήσω εν δέοντι καιρώ, προσηκόντως δια των δικογράφων μου.

Εν κατακλείδι, η δικαιοσύνη θα λάμψει, η αλήθεια θα αναδειχθεί και οι έκγονοι των κλειδούχων της κερκόπορτας ή του Ιούδα, δοθέντος ότι διανύουμε και την περίοδο της Ιεράς και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, θα υποστούν τις ιδιαζόντως επαχθείς κυρώσεις εκ την εξ ουρανού ρομφαία της Δικαιοσύνης, από τα θεσμικά δικαιοδοτικά όργανα Αυτής, αλλά και από την ίδια την Ιστορία.

Μηδέν άγαν - Καλήν Ανάστασιν, εις τον  προσωπικό και ενσυνειδήτως μοναχικό Γολγοθά προς την αλήθεια, ο οποίος εχαράχθη ανεξιτήλως την 25η Ιανουαρίου 2024 και εντεύθεν, άχρι της δομικής Αναστάσεώς μου.

Χαράλαμπος Β. Κατσιβαρδάς

Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω και ΣτΕ.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software