Γιώργος Καραϊβάζ: Τρία χρόνια από τη δολοφονία του – Συγκινεί η σύζυγός του

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Τρία χρόνια συμπληρώνονται από τον θάνατο του Γιώργου Καραϊβάζ, του αστυνομικού συντάκτη που είχε ξεχωρίσει με τα ρεπορτάζ του και τις έρευνές του στην ελληνική τηλεόραση και το διαδίκτυο.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στον Άλιμο στις 9 Απριλίου 2021 με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για εμπλοκή του οργανωμένου εγκλήματος.

Η σύζυγός του Στάθα Αλεξανδροπούλου, μίλησε το πρωί της Τρίτης 9 Απριλίου 2024, τρία χρόνια μετά για την ημέρα εκείνη αλλά και για τον Καραϊβάζ ως δημοσιογράφο, σύζυγο και πατέρα.

«Θέλω να επισημάνω και να ζητήσω τη βοήθεια των συναδέλφων σας γιατί ο Γιώργος είχε ένα καλό αποτύπωμα στη ζωή του. Αυτό το έγκλημα πρέπει επίσημα από την Κυβέρνηση και την κοινωνία να αναγνωριστεί ως έγκλημα κατά της ιδιότητας του νόμου.», είπε χαρακτηριστικά η σύζυγός του τονίζοντας ότι «Η ουσία δεν είναι ποιοι τον σκότωσαν αλλά να αποδεχθεί το κράτος γιατί τον σκότωσαν και όχι ποιοι.»

Η απώλεια του Γιώργου Καραϊβάζ ως σύζυγος και πατέρας τρία χρόνια μετά
Όπως χαρακτηριστικά είπε η σύζυγός του Γιώργου Καραϊβάζ μιλώντας στο Πρωινό ανέφερε:

«Ο πόνος γίνεται μόνιμος, βαθαίνει. Η έλλειψη ενός ανθρώπου σαν τον Γιώργο δεν αναζωπυρώνεται, δεν μπορεί να σβήσει και κάθε μέρα που δημιουργείται ένα θέμα στη ζωή μας, η έλλειψη του είναι έντονη, η έλλειψη αγάπης, φροντίδας, δύναμης του… Ένας δυνατός οικογενειάρχης»

Για τον γιο τους δήλωσε: «Είχαμε πολύ στενή οικογένεια, που κινούταν γύρω από τον πυρήνα. Ο μπαμπάς μας, ο Γιώργος μας είναι εδώ»

TAGS: