x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Συναγερμός στην UEFA – O ISIS απειλεί με επιθέσεις τα γήπεδα που θα γίνουν τα προημιτελικά του Champions League

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ανησυχία έχει προκαλέσει στην UEFA μια φωτογραφία του Ισλαμικού Κράτους που καλεί σε επιθέσεις τους μαχητές του στα γήπεδα στα οποία θα διεξαχθούν τα προημιτελικά του Champions League.

Σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα «ondacero», το Ισλαμικό Κράτος ανέβασε φωτογραφία στα social media που γράφει «σκοτώστε τους όλους» και αναφέρει τα ονόματα των τεσσάρων γηπέδων που θα γίνουν τα προημιτελικά του Champions League.

Η σχετική ανάρτηση έγινε από το Al-Azaim και το Sarh al-Khilafah τα οποία αναπαράγουν τα μηνύματα του ISIS. Η φωτογραφία πέρα από τη φράση «Σκοτώστε τους όλους» δείχνει έναν μαχητή με όπλο, με φόντο το «Emirates» της Άρσεναλ που φιλοξενεί την Μπάγερν, το «Παρκ Ντε Πρενς» της Παρί Σεν Ζερμέν η οποία θα υποδεχθεί την Μπαρτσελόνα, το «Γουάντα Μετροπολιτάνο» της Ατλέτικο που θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Ντόρτμουντ και το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» της Ρεάλ Μαδρίτης η οποία θα φιλοξενήσει τη Μάντσεστερ Σίτι.

Στην UEFA αλλά και στις αρχές της Αγγλίας, της Ισπανίας και της Γαλλίας έχει σημάνει συναγερμός και δεν αποκλείεται το πρωί της Τρίτης (09.04.2024) να υπάρξει νέα σύσκεψη των μελών της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη απειλή έρχεται λίγες εβδομάδες μετά την επίθεση στη Μόσχα, όπου περισσότεροι από 140 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και περισσότεροι από 200 τραυματίστηκαν , σε ένα μακελειό στο οποίο ανέλαβε την ευθύνη το Ισλαμικό Κράτος.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software