Νέα «Βόμβα» στις ΗΠΑ: Θέλουν να απαγορεύσουν τους «χημικούς αεροψεκασμούς»!!

| Συνωμοσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Δεν είναι HOAX όλα αυτά τελικά;;;

Δεν πέρασαν παρά μερικές μέρες από την κίνηση-«βόμβα» νομοθετών της Πολιτείας του Τενεσί στις ΗΠΑ να φέρουν προς ψήφιση ένα νομοσχέδιο για την απαγόρευση των χημικών αεροψεκασμών.

Εν τέλει το νομοσχέδιο «πέρασε» και από την τοπική Βουλή αλλά και από τη Γερουσία και πλέον αναμένεται να δοθεί το πράσινο φως από τον Ρεπουμπλικανό Γερουσιαστή.

 

Η εξέλιξη αυτή φαίνεται πως προκάλεσε ένα…ντόμινο και σε άλλες Πολιτείες! Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της Μινεσότα!

«Οι Ρεπουμπλικάνοι στο Νομοθετικό Σώμα, συμπεριλαμβανομένου του βοηθού ηγέτη της μειοψηφίας της Γερουσίας, Τζάστιν Άιχορν, των R-Grand Rapids, έχουν εισαγάγει νομοθεσία (HF4687/SF4630) εμπνευσμένη από τη θεωρία των chemtrails», μεταδίδουν τις τελευταίες ώρες αμερικανικά ΜΜΕ.

Το σχέδιο νόμου απαιτεί από τις αρχές να διερευνήσουν τις καταγγελίες πολιτών για «ρυπαντική ατμοσφαιρική δραστηριότητα» και παρέχει στον κυβερνήτη την εξουσία να καλέσει την Εθνική Φρουρά και να προσγειώσει οποιοδήποτε αεροσκάφος είναι ύποπτο ότι διαδίδει επικίνδυνους χημικούς ρύπους!!!

«Αν κοιτάξεις χίλια αεροπλάνα, δεν θα δεις ούτε ένα (chemtrail). Αλλά ξαφνικά βλέπεις ένα», είπε ο συντάκτης του ν/σ της Γερουσίας του Τενεσί τον περασμένο μήνα στο Tennessee Lookout.

«Οπότε απλώς θέτουμε το ερώτημα: Βάζουν κάτι στον αέρα που θα μπορούσε να είναι τοξικό;».

Μεταξύ άλλων, η νομοθεσία επιδιώκει να απαγορεύσει την «καιρική μηχανική, τη δημιουργία νεφών, την έγχυση αερολύματος στρατοσφαιρικής και οποιαδήποτε άλλη ατμοσφαιρική δραστηριότητα που είναι επιβλαβής για τον άνθρωπο ή το περιβάλλον», καθώς και την εκπομπή «ξενοβιοτικών παραγόντων» και «υπερβολικής ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας».

Η έκδοση του νομοσχεδίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων της Μινεσότα συντάχθηκε από τους βουλευτές, Jeff Dotseth και Kettle River.

Τοπικά ΜΜΕ εκφράζουν τον…τρόμο τους τι θα γίνει σε περίπτωση που στις επόμενες εκλογές οι Ρεπουμπλικάνοι αποκτήσουν την πλειοψηφία στα τοπικά νομοθετικά όργανα και καταφέρουν να περάσουν τέτοιου είδους νομοσχέδια:

Ο χαμός στις ΗΠΑ με αυτό το ζήτημα είναι μεγάλος και δεν βγαίνει τίποτα προς τα έξω από τα ΜΜΕ!

Όπως μεταδίδεται, νομοθέτες σε τουλάχιστον επτά άλλες πολιτείες έχουν εισαγάγει παρόμοια νομοσχέδια πρόσφατα.

TAGS: