Σκέψεις για απαγόρευση κίνησης από τις 9 το βράδυ έως τις 6 το πρωί με αφορμή τα επεισόδια στην Κυψέλη!

0
0
0
s2smodern

Υψηλόβαθμο στέλεχος του κυβερνητικού μηχανισμού που παρακολουθεί τη διασπορά της επιδημίας στη χώρα μας αλλά και το σύστημα ιχνηλάτησης κρουσμάτων, τοπικών αποκλεισμών κ.λπ, μίλησε σε κυριακάτικη εφημερίδα για το ενδεχόμενο απαγόρευσης της κίνησης στους δρόμους από τις 9 το βράδυ έως τις 6 το πρωί, για να αποφεύγεται η νυκτερινή μαζική εκτόνωση κυρίως νεαρών ατόμων με συναθροίσεις σε ανοικτούς χώρους.

Οι αναφορές αυτές αποτυπώνουν τις ανησυχίες όλης της κυβέρνησης για το... νυκτερινό πρόβλημα που παρουσιάστηκε στην άρση της καραντίνας από τις 4 Μαΐου.

Ολα ξεκίνησαν από μια πορεία κινητοποίησης με αφορμή την απαγόρευση μεγάλων συγκεντρώσεων στις πλατείες της περιοχής υπό τον φόβο της διασποράς του κορωνοϊού. Έπειτα, καταγράφηκαν επεισόδια, όταν ομάδα αναρχικών έσπασε βιτρίνες ως απάντηση στις προσαγωγές της Παρασκευής και την απομάκρυνση των διαδηλωτών από την αστυνομία. Προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές, ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς την Πατησίων, όπου είχαν στήσει «μπλόκο» τα ΜΑΤ, ώστε η ένταση να μη μεταφερθεί στο Πολυτεχνείο και τα Εξάρχεια.

κυβέρνηση, Αναρχικοί, Κυψέλη, Επεισόδια, καραντίνα, Απαγορεύσειςe-genius.gr ...intelligent web software