x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ανεξαρτητοποιήθηκε από τους Σπαρτιάτες ο Γ. Μανούσος καταγγέλλοντας τον Βασίλη Στίγκα

| Πατριωτικός Χώρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Την αποχώρησή του από τους Σπαρτιάτες δηλώνει σε επιστολή που απέστειλε προς τον πρόεδρο της Βουλής, ο βουλευτής, Γιώργος Μανούσος, καταγγέλλοντας τον πρόεδρο του κόμματος, Βασίλη Στίγκα, ότι με ψευδείς και συκοφαντικές καταγγελίες οδήγησε κατηγορούμενη σύσσωμη της Κ. Ο του κόμματος.

«Κατόπιν της ποινικής δίωξης που παρήγγειλε η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου εναντίον των 11 συναδέλφων μου αλλά και εμού προσωπικά, έπειτα από τις ψευδείς και συκοφαντικές καταγγελίες του Προέδρου των Σπαρτιατών, Βασίλη Στίγκα, σας γνωστοποιώ ότι αποχωρώ από την Κ.Ο των Σπαρτιατών», τονίζει χαρακτηριστικά στην επιστολή του και προσθέτει:

«Η μέχρι τώρα παραμονή μου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα είχε να κάνει με την πεποίθησή μου ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη δεν θα ανεύρισκε ούτε ψήγμα αξιοπιστίας σε αυτές τις ψευδείς καταθέσεις, ειδικά μετά τα αποδεικτικά στοιχεία που προσκόμισα ενώπιόν της».

«Η ηθική μου στάση ζωής αλλά και η αξιοπρέπειά μου δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να συνυπάρχω με τον άνθρωπο που οδήγησε με ψεύδη και συκοφαντίες κατηγορούμενη σύσσωμη την Κοινοβουλευτική του Ομάδα», αναφέρει και ο κ. Μανούσος και καταλήγει:

«Αναμένοντας ως εκ τούτου και την απόφαση του Α.Ε.Δ. θα εκπληρώνω τα καθήκοντά μου ως ανεξάρτητος βουλευτής, τηρώντας την ψήφο των χιλιάδων συμπατριωτών μας που με εμπιστεύθηκαν”.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software