Υπήρξε κι ένας που τίμησε την ΕΟΚΑ

| Πατριωτικός Χώρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος παρέστη στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στην Λάρισα, για την Δοξολογία της Εθνικής Επετείου της 1ης Απριλίου 1955, τιμώντας και φυσικά μην ξεχνώντας τους αγώνες της ΕΟΚΑ, των Κυπρίων αδελφών μας, που έδωσαν την ζωή τους για την Ελευθερία και την Ένωση της Κύπρου με την Μητέρα Ελλάδα, στον πιο αγνό και ρομαντικό αγώνα της Κυπριακής ιστορίας. Ενός αγώνα που κάποιοι, μανιωδώς, θέλουν να ξεχαστεί.

Όμως εμείς θα βρισκόμαστε πάντα απέναντί τους, να τους θυμίζουμε τον εξευτελισμό της τότε μεγαλύτερης αυτοκρατορίας της εποχής από τον Γρίβα και τα αμούστακα παλληκάρια του, με κύριό τους όπλο τον πόθο και τη δίψα για Εθνική ολοκλήρωση. Η Ιδέα της Ενώσεως, συντροφεύει τους νεαρούς απαγχονισθέντες ΗΡΩΕΣ στο ταξίδι τους στην αιωνιότητα. Ευτυχώς υπήρξε κι ένας βουλευτής να θυμηθεί εμπράκτως την Κύπρο και τον ηρωικό αγώνα της ΕΟΚΑ.

Δυστυχώς, ακόμα και πατριώτες βουλευτές έχουν αναλωθεί στις αναρτήσεις στο διαδίκτυο, απέχοντας από παντού. Όχι όμως ο Φλώρος, όπως φαίνεται.

TAGS: