ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ 15 ΜΑΪΟΥ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

0
0
0
s2smodern

Από την Κυριακή κυκλοφορεί στο διαδίκτυο η ανακοίνωση ότι στις 15 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για τον κορωνοϊό, την τρομοκρατία, το 5G και τα εμβόλια. Οι διοργανωτές, όπως υποστηρίζουν δεν έχουν καμία σχέση με κόμματα, είναι άγνωστοι μεταξύ τους και αποφάσισαν από κοινού να διαμαρτυρηθούν για όλα αυτά που ζούμε. Αναμένεται μάλιστα να πάρουν και την σχετική άδεια για την πραγματοποίηση της διαμαρτυρίας που θα γίνει ταυτόχρονα σε μεγάλες πόλεις της χώρας μας. Oι διοργανωτές μιλούν για μια ειρηνική διαμαρτυρία όπου θα τηρηθούν οι αποστάσεις ασφαλείας και κάθε μέτρο για τον κορωνοϊό.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρουν:

Καλούμε όλους τους Έλληνες πατριώτες την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΜΑΪΟΥ 2020 και ώρα 3.00 μ.μ. σε τρία συλλαλητήρια που θα πραγματοποιηθούν συγχρόνως στην Αθήνα (Σύνταγμα), Θεσσαλονίκη (Λευκός Πύργος), Πάτρα (Κεντρική Πλατεία). Τα θέματα του συλλαλητηρίου είναι:

1. Η παράνομη και αντισυνταγματική στέρηση της ελευθερίας του κάθε Έλληνα πολίτη λόγω του κορωνοϊού.

2. Η αναγκαστική χρήση μασκών και η επιβολή προστίμων, οι κίνδυνοι που ενέχει για την υγεία μας η χρήση της.

3. Ο καταναγκαστικός εμβολιασμός του κάθε ανθρώπου από εμβόλια αμφίβολα και μη επαρκώς ελεγμένα, με την όποια επίπτωση της υγείας μας.

4. Η επιβολή τοποθέτησης στα σώματά μας του κβαντικού τατουάζ μέσω του εμβολίου που θέλουν να μας χορηγήσουν καταναγκαστικά και οι επιπτώσεις στην υγεία μας.

5. Η τοποθέτηση των κεραιών 5G και η μεγάλης συχνότητας ακτινοβολία αυτών.

6. Η στέρηση της ελευθερίας λόγου και η αποσιώπηση πραγματικών γεγονότων σχετικά με τον κορωνοϊό και την καραντίνα.

7. Η τρομοκρατία μέσω των καναλιών και ο εκφοβισμός λόγω του κορωνοϊού.

8. Οι συνεχείς εισροές λαθραίων μεταναστών στα νησιά μας με την δικαιολογία ασύλου ενώ δεν έρχονται από εμπόλεμες χώρες. Η καταστροφή των νησιών μας καθώς επίσης και οι μετεγκαταστάσεις μεταναστών σε πολλά σημεία στην ενδοχώρα.

9. Όχι στην αποσιώπηση της αλήθειας, ΟΧΙ στην ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, την παραπλάνηση και του εμπαιγμού των Ελλήνων μέσω του ΜΜΕ.

Σας περιμένουμε, να είστε όλοι εκεί.

ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Συλλαλητήριο, Λαθρομετανάστες, Έλληνες, Ένωση, Αντίσταση, εμβόλια, Πανδημίαe-genius.gr ...intelligent web software