x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Φλώρος κατά Δένδια για την Κύπρο

| Πατριωτικός Χώρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ένας αποκλεισμός ενός σωματείου από εκδήλωση προξένησε πολλές αντιδράσεις, μεταξύ αυτών και του βουλευτή Κωνσταντίνου Φλώρου, ο οποίος επιδεικνύοντας εξαιρετικά αντανακλαστικά κατέθεσε ερώτηση στον αρμόδιο υπουργό για το θέμα. Πιο συγκεκριμένα: «Μία σοβαρότατη καταγγελία κατά του Νίκου Δένδια έκανε το Σωματείο «Αδούλωτη Κερύνεια».

Σε αυτήν «δείχνουν» τον κύριο Δένδια ως τον υπαίτιο αποκλεισμού τους από αντικατοχική εκδήλωση λόγω της στάσης που έχουν κρατήσει κατά των διαφόρων προσπαθειών για “διχοτόμηση” της Κύπρου, μέσω και των ομοσπονδιακών λύσεων. Ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός: Ισχύει ότι το σωματείο αποκλείστηκε κατόπιν παρεμβάσεως της ελληνικής κυβέρνησης; Αν ναι, για ποιους λόγους; Το σωματείο διαφωνεί πλήρως με την διαχείριση του Κυπριακού. Είναι αυτός λόγος να ενοχληθεί η ελληνική κυβέρνηση ή πιστεύετε πως τέτοια σωματεία βοηθούν στην εδραίωση ενός γόνιμου διαλόγου;».

Πρόκειται για σοβαρότατο θέμα, αντίστοιχο με τα προβλήματα που έχουμε στην Βόρειο Ήπειρο και αναρωτιέμαι αν θα βρει το θάρρος να απαντήσει ο υπουργός στον ανεξάρτητο βουλευτή.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software