x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΕΝΟΧΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣΤΡΟΠΕΙΑ Ο ΗΛΙΑΣ ΜΙΧΟΣ! - ΑΘΩΑ Η ΜΗΤΕΡΑ

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Επίθεση δέχτηκε ο κατηγορούμενος για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό, Ηλίας Μίχος, κατά την άφιξή του στο Εφετείο, από το πλήθος που έχει συγκεντρωθεί εν αναμονή της τελικής απόφασης.

Δεν ακολούθησε την εισαγγελική πρόταση το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, που κήρυξε ένοχο τον 55χρονο Ηλία Μίχο για βιασμό, παρά την αντίθετη εισήγηση της εισαγγελέως Ελένης Νικολού.

 

Ακόμη, ο Ηλίας Μίχος κρίθηκε ένοχος για κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη, για πορνογραφία ανηλίκου (κατείχε και διένειμε το υλικό μέσω πληροφορικών συστημάτων) για μαστροπεία και για παράνομη κατοχή όπλων και πυρομαχικών. Αθώος κρίθηκε μόνο για εμπορία ανήλικου. 

Ένοχος κρίθηκε για κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη, πορνογραφία ανηλίκου (κατείχε και διένειμε το υλικό μέσω πληροφορικών συστημάτων), μαστροπεία, και παράνομη κατοχή όπλων και πυρομαχικών και αθώος για εμπορία ανήλικου.

Το δικαστήριο κήρυξε αθώα τη μητέρα της ανήλικης για πορνογραφία και μαστροπεία ενώ την έκρινε ενοχή μόνο για το πλημμέλημα της εκβίασης. Μετά την απαγγελία της απόφασης η μητέρα ξέσπασε σε κλάματα .

Σε ό,τι αφορά στους υπολοίπους κατηγορούμενους της υπόθεσης δικαστές και ένορκοι αποφάσισαν: Την ενοχή του αποκαλούμενου «Μιχάλη» για τις πράξεις της διακεκριμένης μαστροπείας και της παιδικής πορνογραφίας και την αθώωσή του για απόπειρα γενετήσιων πράξεων με την ανήλικη.

Ακόμη το δικαστήριο έκρινε ενόχους 16 κατηγορούμενους που φέρονται ως «πελάτες» της ανήλικης. Η απόφαση ήταν κατά πλειοψηφία και η καταδίκη τους αφορά στο αδίκημα της γενετήσιας πράξης έναντι αμοιβής.

Ακόμη ένας κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για παιδική πορνογραφία. Τέλος έξι κατηγορούμενοι κηρύχθηκαν αθώοι για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης τετελεσμένης ή σε απόπειρα.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software