Δημακόγιαννης: Είναι άθλιοι! Μετά την κοινωνία καταστρέφουν και το περιβάλλον

0
0
0
s2smodern

Γράφει ο Γ.Π.ΔΗΜΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Εκδότης «Αδούλωτης Μάνης – Λακωνίας Οδού»

Πολλές φορές έχω περιγράψει τον απόλυτο κοινωνικό ξεθεμελιωμό στην Πατρίδα μας, με τον πολυεπίπεδο και απροκάλυπτο ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΤΑ (ημών των ανεκτικών) νεοΕΛΛΗΝΩΝ από τις ελληνόφωνες κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών, με κεντρικά θέματα τον οικονομικό στραγγαλισμό με τα μνημόνια και τώρα με την «πανδημία» (φτωχοποίηση, εξαθλίωση, αυτοκτονίες, ανεργία, μετανάστευση νεολαίας κλπ), την συγκλονιστική υπογεννητικότητα, την ισλαμική λαθρομετανάστευση… Έχω επισημάνει ακροθιγώς τις ύπουλες ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ που δεχόμαστε –από «τους δικούς μας», όχι απ’ τους εχθρούς μας!-, …προνομιακά όσοι έχουμε την τύχη/ατυχία να μας ενώνει το Όμαιμον, το Ομόθρησκον, το Ομόγλωσσον, το Ομότροπον τής Ελληνικής μας Κληρονομιάς και Ταυτότητας… Δεν τους φτάνουν!!!

Θέλουν να ρημάξουν ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ και την Χώρα, το φυσικό της κάλλος με την μοναδική χλωρίδα και την μοναδική πανίδα, το εκπληκτικό τοπίο, να ξεσκίσουν στο βωμό του εφήμερου κέρδους τους κι αυτά τα μοναδικά, περήφανα και αιώνια, τα τιμημένα βουνά Της, εκεί που φιλοξενείται ο μόχθος, ο ιδρώτας, ο ανηλεής αγώνας και το αίμα των Ελλήνων στους αιώνες! Νομοσχέδιο εξπρές λοιπόν του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας έρχεται ΣΗΜΕΡΑ 4-5-2020 (με ουσιαστικά κλειστή την βουλή, εν μέσω καραντίνας!) να καταργήσει την προστασία και τις (εθνικές και ευρωπαϊκές) δεσμεύσεις στις περιοχές Natura 2000 (ανάμεσά τους η Μάνη, ο Ευρώτας, ο Ταΰγετος, ο Πάρνωνας…), καταργώντας ουσιαστικά τις μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων για τερατώδεις, μη αναστρέψιμες, παρεμβάσεις… Νομοσχέδιο που φέρει τον παραπλανητικό τίτλο «Εκσυγχρονισμός περιβαλλοντικής νομοθεσίας»(*)! Πρόκειται ίσως για την μεγαλύτερη ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ της μεταπολιτευτικής Ελλάδας, μια ουρανομήκη χρυσοφόρα «μπίζνα» της ντόπιας και ξένης διαπλοκής, που σκοπό έχει να γεμίσει –με ταχύτατες διαδικασίες-, κάθε βουνό, κάθε ραχούλα, με γιγαντοανεμογεννήτριες, και πολλά άλλα, καταστρέφοντας ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ το θείο, μοναδικό και εκπληκτικό Ελληνικό Τοπίο, τον αδιατίμητο αυτό πυλώνα της εθνικής μας ταυτότητας, το κύριο στοιχείο, για τους «ρεαλιστές», της τουριστικής μας ανάπτυξης, υποβαθμίζοντας βάναυσα και την οικονομική αξία της γης και των κτισμάτων μας….

Το Ελληνικό Τοπίο, σε κάθε γωνιά της Πατρίδας μας, θα μπορεί πανεύκολα, μετά την ψήφιση του Νομοσχεδίου να γίνει ένα καταπατημένο βιομηχανικό τοπίο, ένα νεκροταφείο με παλιοσίδερα, καλώδια, δρόμους… στα βουνά… Μια ιερόσυλη «μπίζνα» που οι άθλιοι πολιτικάντηδες, χθες και σήμερα, μαζί με τους «εθνικούς εργολάβους τους», έχουν στήσει αριστοτεχνικά στο όνομα της …προστασίας του περιβάλλοντος με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (ΑΠΕ)!!!

(*) Τονίζεται ότι το εν λόγω πολυΝομοσχέδιο είχε τεθεί αρχικά σε δημόσια διαβούλευση με 66 άρθρα. Ωστόσο, η τελική έκδοση που κατατέθηκε προς ψήφιση στη Βουλή έχει 130 άρθρα(!), 64 εκ των οποίων δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας κατά τη διαδικασία δημόσιας διαβούλευσης!! Πρόκειται για μία από τις πιο τρανταχτές περιπτώσεις αδιαφανών διαδικασιών, η οποία υπονομεύει ακόμη κι αυτήν την υποτιθέμενη δημοκρατικότητα των θεσμών του πολιτεύματός μας… – Πόσο ΑΘΛΙΟΙ Θεέ μου! Μονόδρομος η Αντίστασή μας!

Ελλάδα, Νομοσχέδιο, Χατζηδάκης, Κατατροφή, Περιβάλλονe-genius.gr ...intelligent web software