Εθνικό Μέτωπο: "Τα Ζόμπι σε πορεία"

0
0
0
s2smodern

Με αφορμή τις εξαγγελίες του ΚΚΕ για πορεία την Πρωτομαγιά, το Εθνικό Μέτωπο εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

"Θα μπορούσε να είναι μια απλά εξοργιστική είδηση, αλλά την ώρα που η πλειοψηφία των Ελλήνων βρίσκεται σε περιορισμό λόγω κορωναϊού και υφίσταται όλες τις οικονομικές συνέπειες της καραντίνας, το ΚΚΕ οργανώνει πορείες για την Εργατική Πρωτομαγιά. Ήδη την Τρίτη 28/4 ξεκίνησε με μικροσυγκεντρώσεις σε εργασιακούς χώρους και για την Παρασκευή 1/5 καλεί σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα, αναφέροντας βέβαια ότι θα τηρηθούν οι αποστάσεις των 2 μέτρων ανάμεσα στους διαδηλωτές.

Ο δε κυβερνητικός εκπρόσωπος σε σχετική ερώτηση για το θέμα απάντησε ότι ισχύουν οι διατάξεις για την απαγόρευση κυκλοφορίας και τις συναθροίσεις. Τόσο απλά. Ούτε εισαγγελείς, ούτε αστυνομίες, ούτε απειλές, ούτε αναφορές σε κίνδυνο κρουσμάτων. Αυτές προφανώς για την ΝΔ ισχύουν μόνο για τις εκκλησίες και τους πιστούς που ήθελαν να προσευχηθούν την Ανάσταση. Αλλά δεν νομίζουμε ότι η πορεία του ΚΚΕ οφείλει να εξοργίζει κανέναν, γιατί απλά είναι ένα σημείο των δύσκολων καιρών να κυκλοφορούν φαντάσματα και πολιτικά ζόμπι. Ειδικά όταν αυτά είναι τόσο γραφικά, ιδεολογικά μουχλιασμένα και πολιτικά ξεπερασμένα, όσο και τα ορφανά του Στάλιν.

Γι' αυτό, αν τελικά το ΚΚΕ πραγματοποιήσει την συγκέντρωσή του, ας την δούμε σαν ένα μουσειακό "happening", ικανό μόνο να ευθυμήσει τους δύσκολους καιρούς της καραντίνας. Απλά να θυμίσουμε μόνο τις εκλεκτικές σχέσεις ΚΚΕ και ΝΔ, καθώς αυτή ήταν που το νομιμοποίησε το 1974 και συγκυβέρνησε μαζί του το 1989.Μια πορειούλα με αποστάσεις 2 μέτρων θα την ενοχλούσε τώρα;".

Πορεία, Απάντηση, ΚΚΕe-genius.gr ...intelligent web software