Χρυσή Αυγή: Διάγγελμα Μητσοτάκη - Αναγγελία καταστροφής για εκατομμύρια Έλληνες

0
0
0
s2smodern

Μήνυμα αυταρέσκειας και φόβου: “Ο αόρατος εχθρός παραμονεύει”…

Άμεση ήταν η αντίδραση της Χρυσής Αυγής στο διάγγελμα Μητσοτάκη. Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

"Ένα ακόμη διάγγελμα του πρωθυπουργού δύο μόλις ημέρες μετά την συναυλία με το φορτηγό, όπου παρ’ όλο τον συνωστισμό, που είδαμε όλοι οι Έλληνες, ο “εχθρός δεν παραμόνευε”, όπου εχθρός ο κορωνοϊός, παραμόνευαν μόνο τα κανάλια των τηλεοπτικών σταθμών και οι φωτογράφοι που είχαν ειδοποιηθεί από το Μέγαρο Μαξίμου.

Μήνυμα γεμάτο αυταρέσκεια ότι μας … “έσωσε” χωρίς, όμως, να δώσει στοιχεία, τα οποία και να αποδεικνύουν ότι τα μέτρα πράγματι περιόρισαν την επιδημία. Οι παραλληλισμοί με Ιταλία και Ισπανία είναι τόσο χοντροκομμένη προπαγάνδα, που δεν αναφέρθηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Την αποστολή αυτή έχουν αναλάβει οι χρυσοπληρωμένοι ινστρούχτορες των καναλιών.

Μήνυμα καταστροφής για εκατομμύρια Έλληνες γιατί σύμφωνα με τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν όλα δείχνουν πως ούτε χώροι εστίασης, ούτε τουρισμός θα υπάρχει στο άμεσο μέλλον. Εκατομμύρια Έλληνες θα βρεθούν στην Ανεργία και η χώρα ευρίσκεται ενώπιον ακόμη μεγαλύτερης καταστροφής από αυτής των Μνημονίων.

Και τέλος μήνυμα φόβου, το οποίο καθαρά διαγράφεται στην φράση του πρωθυπουργού “ο αόρατος εχθρός παραμονεύει” και ως γνωστόν ο “αόρατος εχθρός” ήταν πάντα ο πιο καλός φίλος και σύμμαχος κάθε τυραννικής εξουσίας και αλίμονο αυτή η τυραννία δεν είναι μόνον του Μητσοτάκη και μόνον της Ελλάδας, αλλά αφορά ολόκληρο τον κόσμο!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ"

Χρυσή Αυγή ,, Απάντηση, Αντίδραση, Μητσοτάκης, Διάγγελμαe-genius.gr ...intelligent web software