x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Μάριος Μιχαήλ Τουρούτσικας: «Δεν φοβόταν να πεθάνει για την πατρίδα», δηλώνει γεμάτος υπερηφάνεια ο πατέρας του

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ανήμερα της 25ης Μαρτίου, ο πατέρας του 29χρονου Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα είχε την ευκαιρία να μιλήσει για έναν σύγχρονο Έλληνα ήρωα, τον αδικοχαμένο πιλότο γιο του, ο οποίος ρίσκαρε καθημερινά τη ζωή του χωρίς φόβο.

Ειδικότερα, ο Κώστας Τουρούτσικας αναφερόμενος στον γιο του, ο οποίος έπεσε εν ώρα καθήκοντος με αεροσκάφος τύπου Phantom, τον Ιανουάριο του 2023, τόνισε ότι πάντα απολάμβανε να πετά στις εθνικές επετείους με τους σχηματισμούς των αεροσκαφών. «Μου είχε πει ότι δεν φοβόταν να πεθάνει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας του πρόωρα χαμένου πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας, μιλώντας στην εκπομπή «Tlive» και πρόσθεσε ότι «οι πιλότοι έχουν μια ψυχική ταύτιση και με τη σημαία και με την ιδέα της πατρίδας. Είμαι περήφανος για τη χώρα μου, γιατί η Ελλάδα θα συνεχίσει να βγάζει παιδιά σαν τον Μάριο».

«Ο πόνος είναι ίδιος με όλων των γονέων που χάνουν κάποιο παιδί. Δεν διαφέρει ο δικός μου ο πόνος. Απλά σε μένα, επειδή ο Μάριος θυσιάστηκε για την πατρίδα, υπάρχει κάποιο βάλσαμο στην πληγή» τόνισε στη συνέχεια ο κ. Κώστας, εξηγώντας ότι «δεν την επουλώνει την πληγή, απαλύνει λίγο τον πόνο».

«Το πόρισμα που βγήκε, έγραφε ότι έπεσαν και οι δύο πιλότοι σε εντεταλμένη υπηρεσία. Δηλαδή ξύπνησαν στις 05:00 το πρωί να πάνε να πετάξουν. Ήξερε ότι μπορεί να μη γυρίσει πίσω, είμαι σίγουρος για αυτό. Όλοι τους το ξέρουν. Ξεκινάω να πετάξω και δεν ξέρω αν θα γυρίσω…», κατέληξε ο πατέρας του Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software