x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ!!! ΜΟΝΤΑΡΟΥΝ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ, ΜΠΑΖΩΝΟΥΝ, ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ!

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Είναι ολοφάνερο ότι η τραγωδία των Τεμπών πλήττει περισσότερο από κάθε άλλη φορά την σαθρή Κυβέρνηση του Μητσοτάκη, ωστόσο όπως έχει δείξει η ιστορία, η πρόταση μομφής από την αντιπολίτευση, θα συσπειρώσει την πλειοψηφία και ουσιαστικά θα γίνει μία τρύπα στο νερό.

Δεν μάθαμε κάτι διαφορετικά από το επίμαχο δημοσίευμα που κάνει λόγο για μονταζιέρα στα Τέμπη. 

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη πέφτει και πέφτει ηχηρά. Τα γεγονότα τρέχουν μπροστά της αλλά αντιπολίτευση δεν υπάρχει. Αυτή ίσως να είναι η παγίδα που έχουν πέσει ο Κούλης και ο συφερτός του αφού μετά το 41% πίστεψαν ότι είναι ηγεμόνες και θα μπορούν να κυβερνούν χωρίς έλεγχο. Νόμιζαν ότι αυτοί που τους έδωσαν το 41% είχαν ξεχάσει αυτή την ανείπωτη τραγωδία και θα συνέχιζαν να κάνουν ό,τι θέλουν με περισσή αλαζονεία.

Να, όμως που οι 57 νεκροί επανήλθαν και εκδικούνται. Χάρη στις συνεχείς και επίμονες προσπάθειες των χαροκαμένων συγγενών των θυμάτων, το έγκλημα των Τεμπών δεν ξεχάστηκε και σε αυτό συνέβαλε η κοροιδία του μπούλη άχρηστου Καραμανλή που παραιτήθηκε μία μέρα μετάτην τραγωδία αλλά στις εκλογές ήταν πάλι υποψήφιος.

Η κυβερνητική προπαγάνδα δεν περνάει πια. Η ζημιά αποτυπώνεται στις δημοσκοπήσεις και το μόνο που σώζει την παρτίδα του Κούλη είναι αυτό που αναφέραμε παραπάνω. Ουδεμία πίεση από την αντιπολίτευση.

Η ψυχραιμία έχει χαθεί αφού ο ηγεμόνας – καρδινάλιος Μητσοτάκης πρώτη φορά δέχεται κριτική σοβαρή και σφοδρή. Δεν δίστασε πρόσφατα να επιτεθεί στην ευρωπαία εισαγγελέα, επειδή δήλωσε ότι η ελληνική κυβέρνηση εμποδίζει την έρευνα. Και τώρα βλέπει ότι πίσω από τις νέες αποκαλύψεις (“μονταζιέρα”) κρύβονται “οργανωμένα οικονομικά συμφέροντα“. Αλήθεια, γιατί δεν τα κατονομάζει; Τι φοβάται;

Πάντως, η αντιπολίτευση είναι πραγματικά για τα πανηγύρια. Ο Κασσελάκης ζητά παραίτηση του Μητσοτάκη και εκλογές παρουσία διεθνών παρατηρητών. Γιατί δεν γίνεται να κάτσει στο στρατόπεδο 1-2 χρόνια ακόμα να απαλλαχτούμε από τον τυχάρπαστο;

Αλλά και η κατάθεση πρότασης δυσπιστίας αποβλέπει μόνο στον εντυπωσιασμό. Οι βουλευτές της ΝΔ όπως πάντα θα στηρίξουν την εξουσία που τους παρέχεται κι αν βγάλουν γλώσσα, ξέρουν ότι θα τους φάει η μαρμάγκα.

Αυτό που μένει είναι τα γεγονότα και ο Κούλης, το βλέπει πια κάθε μέρα. Και δεν μπορεί να τα ελέγξει όση προπαγάνδα και να επιστρατεύσει.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software