Προειδοποιεί με μηνύσεις ο Λαγός για τις συγκεντρώσεις του ΚΚΕ

0
0
0
s2smodern

Γράφει ο Χάρης Μπερτίδης

Μόλις μία ημέρα πριν είδαν το φως της δημοσιότητας δημοσιεύσεις και ανακοινώσεις για δύο συγκεντρώσεις που διοργανώνει το ΚΚΕ εν μέσω μέτρων, πανδημίας, καραντίνας και περιορισμού. Φαίνεται μάλλον ότι η κυβέρνηση εφαρμόζει δύο μέτρα και δύο σταθμά όπως ακριβώς έκανε με τις εκκλησίες και τους μουσουλμάνους. Έτσι και τώρα, όπως φαίνεται με το ΚΚΕ υπάρχει μια μεροληπτική στάση, άκρως αντίθετη με αυτήν που εφαρμόζεται για τους υπόλοιπους Έλληνες.

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΕΛΑΣΥΝ και του Γιάννη Λαγού, οι οποίοι με ανακοίνωσή τους κατήγγειλαν το γεγονός αλλά και προειδοποίησαν τις αρχές πως θα προβούν σε μηνύσεις, εάν όντως αύριο και την Πρωτομαγιά πραγματοποιηθούν οι συγκεντρώσεις.

Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση της ΕΛΑΣΥΝ, όπως η δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της:

«Τα διαχρονικά τσιράκια και μόνιμοι ευνοούμενοι του συστήματος, οι «σύντροφοι» του ΚΚΕ, από την επίσημη ιστοσελίδα τους, καλούν αύριο 28/4/2020 αλλά και την Πρωτομαγιά τους οπαδούς τους να «διαδηλώσουν» παρά την ύπαρξη των περιοριστικών μέτρων. Το ΚΚΕ, πάντα υπεράνω του νόμου χωρίς καμία απολύτως κύρωση αντίθετα με ό,τι συμβαίνει με τον απλό λαό που δήθεν εκπροσωπεί, καλεί σε «συμβολικές εκδηλώσεις για την Πρωτομαγιά… με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, τους συγκεντρωμένους να φορούν μάσκες και να κρατούν τις απαραίτητες αποστάσεις μεταξύ τους, γιατί δεν αποτελούν κίνδυνο για όλα όσα ο λαός κέρδισε μέχρι σήμερα τηρώντας τα περιοριστικά μέτρα».

Το μακρύ χέρι του συστήματος, το μόνο κόμμα που δεν έχει δεχτεί ποτέ έλεγχο στα οικονομικά του από το κράτος της δήθεν «ισονομίας», για άλλη μια φορά γράφει στα παπούτσια του τον νόμο και τους εκπροσώπους του και κάνει ό,τι του αρέσει, χωρίς ασφαλώς κανένα πρόστιμο ή ποινική δίωξη, που ισχύει για όλους τους υπολοίπους. Οι αντίχριστοι σταλινικοί υποκριτές, την ίδια στιγμή που ομολογούν πως οι συγκεντρώσεις τους μπορούν να γίνουν με όρους ασφαλείας και μάσκες, είναι οι ίδιοι που ρουφιάνευαν τους κληρικούς και καλούσαν την αστυνομία να συλλάβει όσους ήθελαν να κοινωνήσουν, οι ίδιοι που αρνούνταν να δεχτούν τη λειτουργία των Εκκλησιών ή τον εκκλησιασμό στο προαύλιο με τους ίδιους ακριβώς όρους ασφαλείας που θα τηρήσουν εκείνοι. Το ΚΚΕ ως πιστό σκυλί συστήματος της μεταπολίτευσης, σε αγαστή συνεργασία με τον «οργανισμό» που εξυπηρετεί, κανονίζει να διοργανώσει τις συγκεντρώσεις τόσο την Τρίτη όσο και την Παρασκευή ώστε οι ευνοημένοι εργατοπατέρες να μην χάσουν την ευκαιρία, να ασκήσουν την επαναστατική τους γυμναστική για δύο μέρες χωρίς προβλήματα, όταν όλος ο υπόλοιπος κόσμος θα «μένει σπίτι».

Η ΕΛΑΣΥΝ προειδοποιεί, προς όλες τις κατευθύνσεις και δη τις κατά τόπους Αστυνομικές αρχές, να μην διανοηθούν και αυτή τη φορά να εφαρμόσουν τη λογική «δύο μέτρα και δύο σταθμά» όπως έκαναν αρκετές φορές μέχρι σήμερα (σύλληψη ιερέων και πιστών αλλά ελεύθεροι οι ρομά και λαθρομετανάστες που συνωστίζονται, αφαίρεση πινακίδων που περιέφερε εικόνα στο Αίγιο αλλά χειροκροτήματα στην τραγουδιάρα που περιέφερε άσματα στην Αθήνα). Θα αντιδράσουμε ΑΜΕΣΑ με μηνύσεις για παράβαση καθήκοντος ενώπιον των κατά τόπους Εισαγγελιών κατά των Αστυνομικών Διοικητών και της Πολιτικής Προστασίας που δεν θα εφαρμόσουν με την ίδια αυστηρότητα τον νόμο».

Αντίδραση, ΚΚΕ, Συγκεντρώσεις, Λαγός, Μέτρα, ΕΛΑΣΥΝ, Πανδημίαe-genius.gr ...intelligent web software