Μπαράζ επιθέσεων σε σούπερ μάρκετ και ΑΤΜ κατά την διάρκεια της νύχτας

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Σούπερ μάρκετ και υποκαταστήματα τραπεζών έγιναν στόχοι αγνώστων κατά την διάρκεια της νύχτας. Οι επιδρομές ξεκίνησαν μόλις πέντε λεπτά μετά τα μεσάνυχτα όταν άγνωστοι προκάλεσαν φθορές σε σούπερ μάρκετ αλλά και σε ΑΤΜ τράπεζας στην οδό Πριγκηποννήσων 10, στου Γκύζη.

Στις δυο και μισή τα ξημερώματα, στην οδό Πατησίων 303 άγνωστοι προκάλεσαν φθορές σε είσοδο τράπεζας καθώς και στο A.T.M.

Οι επιθέσεις τελείωσαν λίγο πριν τις επτά το πρωί στην περιοχή του Περιστερίου. Συγκεκριμένα, στην οδό Δημοσθένους 10 άγνωστοι παραβίασαν υποκατάστημα του δήμου και προκάλεσαν φθορές σε ένα ΑΤΜ που ήταν εκεί εγκατεστημένο.

Οι αστυνομικοί που πήγαν στο σημείο εξετάζουν το ενδεχόμενο να τοποθετήθηκε και κάποιος αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός και εξαιτίας της έκρηξης να προκλήθηκαν οι φθορές.

Και για τις τρεις επιθέσεις οι αρχές αναζητούν εικόνα από κάμερες προκειμένου να φτάσουν στην ταυτότητα των δραστών αν και τις περισσότερες φορές, σε τέτοιου είδους επιδρομές, έχουν φροντίσει να καλύψουν τα χαρακτηριστικά τους ώστε να είναι «αόρατοι».

TAGS: