Ξεσπά η αδελφή της 12χρονης στον Κολωνό: Ένα μωρό βιάζεται και το τέρας υποστηρίζει πως ήταν ερωτευμένος!

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Κεκλεισμένων των θυρών συνεχίστηκε η δίκη για την υπόθεση του Κολωνού με τις αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης τριών κατηγορουμένων.

Τις επόμενες ημέρες, αναμένεται η αγόρευση των συνηγόρων του 55χρονου βασικού κατηγορουμένου, ενώ την Πέμπτη θα αγορεύσουν οι συνήγοροι της μητέρας.

Την ώρα που η δίκη εξελίσσεται, η αδελφή της 12χρονης μίλησε, εκφράζοντας την οργή για τους ισχυρισμούς του 55χρονου αλλά και την πρόταση της εισαγγελέως.

«Έχω μέσα μου στενοχώρια αλλά και οργή. Θυμό. Γιατί πιστέψαμε στη Δικαιοσύνη. Αλλά η μαμά μου παραμένει στη φυλακή, όχι με στοιχεία, αλλά με θεωρίες συνωμοσίας. Σκέτη απογοήτευση. Σου βιάζεται η αδελφούλα σου, ένα μωρό, από τόσα άτομα. Και το τέρας υποστηρίζει πως ήταν ερωτευμένος και συνευρέθηκε μαζί της τέσσερις φορές, λες και είναι φυσιολογικό. Η εισαγγελέας πρότεινε να αθωωθεί για τον βιασμό, ενώ η αδελφή μου περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τον βιασμό της. Ότι την απείλησε. Ότι της έδειξε τα όπλα που είχε. Αλλά όχι. Δεν είναι βιαστής… είναι «ερωτευμένος»! Μιλάμε για έρωτα! Με 43 χρόνια διαφορά ηλικίας! Μήπως κ. εισαγγελέας είναι ο καλός Σαμαρείτης της πορνείας που την βοηθούσε να βρει καλούς πελάτες στην γειτονιά;»

«Μιλάμε για συναίνεση όταν την κατέβαζε στο υπόγειο και ασελγούσε στο κορμάκι της παρά τις φωνές και την προσπάθεια της να ξεφύγει; Όταν της έβαλε το όπλο στον κρόταφο και την απείλησε ότι εάν μιλήσει θα σκοτώσει πρώτα την οικογένεια της και ύστερα εκείνη; Η μητέρα μας είναι αθώα. Όταν έχεις πέντε παιδιά, ναι, συμβαίνει. Μπορεί να χάσεις τον έλεγχο. Άνθρωπος είσαι. Αυτό δε σημαίνει ότι πουλάς το σπλάχνο σου. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό για τη μητέρα μας από εμάς. Θέλω να ζητήσω ένα τεράστιο συγγνώμη στην μικρή μου γιατί αποτύχαμε σαν χώρα, σαν Δικαιοσύνη. Συγγνώμη μικρή μου που «τρως» το ένα χαστούκι μετά το άλλο. Που άνοιξες την ψυχή σου για να πουν ότι από αφέλεια βγήκες στην πορνεία».

TAGS: