ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ!

0
0
0
s2smodern

Συναγερμός στη Μονή Πετράκη με εκρηκτικό μηχανισμό

Φόβοι πως οι δράστες ήθελαν να χύσουν αίμα και είχαν σαν στόχο την μεσημεριανή σύγκληση της ΔΙΣ

 

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές χθες το μεσημέρι, μετά από τον εντοπισμό βαλίτσας με φιάλη υγραερίου έξω από την Μονή Πετράκη, από την πλευρά που συνεδριάζει η Ιερά Σύνοδος, δηλαδή το κέντρο διοίκησης της Εκκλησίας της Ελλάδος! Σύμφωνα με πληροφορίες την φιάλη υγραερίου εντόπισε ο ηγούμενος Ιάκωβος στη 1 το μεσημέρι και ειδοποίησε στις Αστυνομικές Αρχές.

Στιγμές αργότερα στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, καθώς και το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ). Οπως διαπιστώθηκε η φιάλη ήταν τοποθετημένη μέσα σε σακβουαγιάζ, μέσα στο οποία υπήρχαν λάστιχα και άλλα υπολείμματα καύσης. Οπως μετέδωσε το Open, δεν υπήρχε συνδεσμολογία και οι δράστες προσπάθησαν να την ενεργοποιήσουν, καθώς βρέθηκαν ίχνη φωτιάς. Με δεδομένο ότι στο δυναμικό της Μονής Πετράκη βρίσκονται 12 μοναχοί και 4 φύλακες, είναι εύκολα αντιληπτό ότι οι δράστες ήθελαν να χύσουν αίμα ρασοφόρων, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το αύριο της Ορθοδοξίας στην Ελλάδα, που «ξαφνικά» βρίσκεται και στο στόχαστρο της τρομοκρατίας.

Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος έχει πλέον ιστορικές ευθύνες και θα πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να «σπάσει» τα δεσμά της σιωπής του και να μιλήσει προς τον ελληνικό λαό, αποκαλύπτοντας ποιοι θέλουν να βάψουν στο αίμα τις κεφαλές της Ορθοδοξίας. Μιλήστε κ. Ιερώνυμε, γιατί πλέον διακυβεύεται και η σωματική σας ακεραιότητα!

Βόμβα, Ιερά Σύνοδος, Μηχανισμόςe-genius.gr ...intelligent web software