150 κρούσματα κορωνοϊού στη «δομή μεταναστών» στο Κρανίδι

0
0
0
s2smodern

Θετικά στον κορωνοϊό βρέθηκαν 150 άτομα στη δομή «μεταναστών» στο Κρανίδι, σύμφωνα με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος αναμένεται να πραγματοποιήσει σύσκεψη με τον περιφερειάρχη, Παναγιώτη Νίκα, καθώς και τον δήμαρχο της περιοχής, Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς εξερχόμενος πριν από λίγο από το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, όπου ήταν σε σύσκεψη με συνεργάτες του και τον καθηγητή λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα, είχε συνομιλία με καταστηματάρχες στην συμβολή των οδών Μητροπόλεως και Ευαγγελιστρίας στο κέντρο της Αθήνας. Σε ερώτηση του προέδρου των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος κύριο Ανδρέα Μαρτζάκλη πότε θα ανοίξει τα μαγαζιά γιατί ο κλάδος υποφέρει, ο Νίκος Χαρδαλιάς απάντησε σε υψηλό τόνο:

«Εχουμε 150 κρούσματα στο Κρανίδι, φεύγω, πηγαίνω εκεί τώρα. Ολα θα ανοίξουν στην ώρα τους». Σημειώνεται ότι χθες εντοπίστηκε 28χρονη έγκυος από την Σομαλία, διαμένουσα στη δομή «μεταναστών» στο Κρανίδι, θετική στον κοροναϊό και αμέσως έσπευσαν στην περιοχή ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας και ο υπουργός Μετανάστευσης Νότης Μηταράκης.

Οπως ενημέρωσε χθες το απόγευμα ο Σωτήρης Τσιόδρας σε τεστ για κοροναϊό υπεβλήθησαν και οι 475 διαμένοντας στη δομή «μεταναστών», όλοι οι εργαζόμενοι εκεί αλλά και οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου όπου είχε μεταβεί η 28χρονη Σομαλή.

Λαθρομετανάστες, Χαρδαλιάς, Κρούσματα, Κρανίδι, Σομαλοίe-genius.gr ...intelligent web software